USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Півзахисник «Волині» може перейти в російський «Краснодар»

9 Січня 2015 08:00
Українські та закордонні спортивні ЗМІ продовжують наповнюватися інформацією щодо можливого варіанту продовження кар'єри румунського півзахисника «Волині» Еріка Бікфалві, який за час роботи під керівництвом Віталія Кварцяного Вісник+К».

Нагадаємо, вболівальники луцької Волині вибрали румунського півзахисника Еріка Бікфалві кращим гравцем команди у 2014 році.

Як відомо, чималий інтерес до хавбека, який до того ж на даний момент є найкращим бомбардиром української першості, виявляв «Дніпро».

Так, наставник «Волині» Віталій Кварцяний радив Еріку перейти в «Дніпро».

Проте клуб і гравець не змогли погодити умови особистого контракту, тоді як «Волинь» на пропозицію дніпропетровців пристала.

Схожа ситуація відбулася і під час перемовин з казахською «Астаною». Бікфалві оцінив свої послуги дорожче, ніж розраховували казахи.

Раніше повідомлялося, що «Астана» пропонувала Бікфалві контракт на суму в один мільйон доларів.Ерік не квапиться переїжджати в Казахстан, оскільки розуміє, що в такому разі його шанси потрапити в національну збірну помітно знизяться.

Нині ж з'явилася інформація про можливий перехід Еріка до російського «Краснодара». Але ніхто не дасть гарантії, що там фінансові умови задовольнять румуна.

Також «Волинь» може залишити ще один легіонер - молодий серб Іван Рогач. Він так і не став гравцем основи у луцькому клубі, та й не сильно вирізнявся у «дублі». Тепер Іван хоче повернутися на батьківщину, тим більше що йому підвернувся варіант з «Войводіною», яка виступає в елітному дивізіоні сербського футболу.

Ситуація відносно цих, та можливих інших трансферів проясниться після 12 січня, коли команда Віталія Кварцяного вийде з відпустки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus