USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Півзахисника «Волині» дискваліфікували на два матчі

17 Травня 2014 08:00
Футболіста луцької «Волині» Ігора Скобу дискваліфікували на два матчі. Причиною цього став інцедент у матчі 28-го туру чемпіонату України з ужгородською «Говерлою», що відбувся 4 травня 2014 року.

Скоба провів небезпечний напад на суперника, який володів м’ячем, з ризиком нанесення травми. Про це повідомляє Champion.com.ua з посиланням на прес-службу ФФУ.

Рішення про дискваліфікацію Ігоря Скоби прийняли під час чергового засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України в п’ятницю, 16 травня, - йдеться у повідомленні.

Окрім цього три матчі дискваліфікації отримав футболіст команди донецького «Металурга» U-19 Олексій Клак за нецензурні висловлювання на адресу арбітра 30 квітня 2014 року під час матчу із київським «Динамо».

П’ять матчів пропустить гравець команди одеського «Чорноморця» U-19 Іллой-Айєт Владіс-Еммерсон, вилучений з поля за небезпечну атаку суперника із нанесенням травми (удар головою в обличчя) 7 травня 2014 року у матчі 12-го туру чемпіонату U-19 із запорізьким «Металургом».

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі 27-го туру чемпіонату Першої ліги із охтирським «Нафтовиком» тренера «ФК Сум» Андрія Кононенка дискваліфіковано на один матч, а клуб оштрафовано на 2,5 тисячі гривень.

Два матчі дискваліфікації дісталось футболісту донецького «Шахтар-3» В’ячеславу Акімову за удар суперника ногою у боротьбі за м’яч у матчі 31-го туру чемпіонату Другої ліги із херсонським «Кристалом», який відбувся 1 травня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus