USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поблизу Луцька у маршрутки на ходу відлетіло колесо

14 Лютого 2018 09:34
У селі Княгининок Волинської області у маршрутки на ходу відлетіло заднє колесо. Про це повідомляє Під Прицілом.

Аварія трапилася близько 9:00 у середу, 14 лютого. Згідно з попередньою інформацією, водій рухався з допустимою швидкістю, тому внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Хоча за таких погодних умов і аварійного стану транспорту могла трапитись біда.

На місці пригоди очікують патрульну поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Євроінтегратор Показати IP 14 Лютого 2018 09:58
ПОтрібно також звернути увагу на те, що стан дороги там просто кошмар. Взагалі, траса ЛУцьк - Ковель знаходиться в жахливому стані, особливо відрізок від ЛУцька до першого переїзду. Раніше, її більш - менш хоч якось латали, а зараз, як зрозуміли що в цьому році буде її капітальний ремонт - то перестали навіть ями засипати, правильно - а навіщо тратити Гроші якщо через півроку її ітак будуть наново зрізати і класти новий асфальт. А зараз, водії хай їздять по нерозчищенній трасі, непосипаній, та ще й і з півметровими ямами (у с. Кременець, Копачівка).
... Показати IP 14 Лютого 2018 10:31
НІ потрібно звернути увагу на те, що маршрутки вбиті! Попри те , що ціну підняли і не раз, ТО перед рейсом ніхто не проходить! Гнати тих бариг з рейсів!!!!!
11 до ... Показати IP 14 Лютого 2018 10:54
Тебе за руку ніхто не тяне. Ходи пішком. Але про якість доріг ніхто не говорить бо знає що в патріотичній державі ти нічого не докажеш нікому
володиир Показати IP 14 Лютого 2018 13:57
я не раз писав ,що приміські маршрутки повинні рухатись до найближчої АС це АС2 а не по місту уявіть дану ситуацію на Яровиці, або біля Променя це для міста був би повний кошмар шановні чиновники міської влади Вас вже більше ніж достатньо - думайте про ЛУЦЬКИХ перевізників не доводьте ситуацію до кризи забороніть рух всіх приміських маршруток по місту.
Анонім Показати IP 14 Лютого 2018 18:07
Почнуть скиглити про підвищення плати за проїзд....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus