USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу відновленого аеропорту в Крупі збудують бізнес-центр?

4 Вересня 2009 16:43
Для проведення інвестиційного форуму та подібних заходів планують побудувати спеціальний центр поблизу терміналу майбутнього аеропорту у селі Крупа Луцького району. Про це розповів голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк під час прес-конференції в рамках ІІ Волинського інвестиційного форуму, – повідомляє 4 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Волинський інвестиційний форум цьогоріч значно розширив як кількість, так і географію учасників. Тому, за словами волинського губернатора, планують побудувати спеціальний бізнес-центр для проведення форуму та подібних заходів. Вже йдуть переговори про виділення земельної ділянки поблизу майбутнього терміналу аеропорту у селі Крупа. «Виставковий центр – це теж бізнес. Так що, думаю, інвестори для його побудови знайдуться», – висловив свої переконання Микола Романюк.
 
Також під час прес-конференції заступник голови ОДА Василь Байцим розповів про важливість проведення подібних форумів. «Спостерігаючи результати від першого форуму, в нас можна констатувати ріст інвестицій, який складає понад 70% порівняно із першим півріччям минулого року», –  зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кирило Ставківський Показати IP 6 Вересня 2009 06:23
А чому майбутнього? В 1991 році той аеропорт був діючим - літаки звідти літали навіть за кордон - аж до Москви. Цікаво, що ж сталося після того Невже розікрали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus