USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Побудують за 500 років: у Луцьку просять надати землю для будівництва житлового комплексу

28 Жовтня 2019 12:47
ПАТ «Спектр», яке раніше виробляло фарбу, просить поновити оренду земельної ділянки на вулиці Іови Кондзелевича, 24 для будівництва та обслуговування житлового комплексу.

Про це йшлося 28 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Як розповів голова комісії Олександр Козлюк, раніше на ділянці була промзона, там був завод з виготовлення фарби, натомість зараз там хочуть збудувати житловий комплекс.

Натомість начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що дозвіл на будівництво було надано ще у 2010 році, там побудували лише 2%, тобто залишилося 2 місяці до 2020 року.

«З такими темпами житловий комплекс побудують за 500 років», - зазначив Сергій Шабала.

Член комісії Микита Рабан, своєю чергою, зауважив, що ходять чутки ніби планується продаж незавершеного будівництва, в тому числі сусідам.

«Чи можете стверджувати, що ви власними силами здійснюватимете будівництво, а не продаватимете незавершене будівництво», - поцікавився Микита Рабан в керівника ПАТ «Спектр».

Директор ПАТ «Спектр» Людмила Хомяк сказала, що продавати будівництво не збираються, але хочуть залучити інвестора та в майбутньому продавати квартири.

Проте члени комісії все ж вирішили утриматися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus