USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Законослухняним лучанам можна «обходити» міськраду в земельних питаннях

2 Серпня 2015 18:32
Аби розробити технічну документацію на земельну ділянку для індивідуальних будинків, лучанам вже не потрібно просити дозволу в міськраді. Нові зміни у земельному законодавстві передбачають спрощення для законослухняних громадян.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 76-ї сесії Луцької міської ради 30-го липня.

Щоразу на сесійні засідання містяни подають десятки звернень із проханням, аби їм дали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Цього вже не треба буде робити, розповідає начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала.

«Земельні ділянки для індивідуальних будинків, що здані в експлуатацію та належно зареєстровані, не потребуватимуть рішення першої сесії. Процедура полягає тільки у тому, що власники майна повинні звернутися у сертифіковану організацію для розробки технічної документації», - розповів Сергій Шабала.

Він наголосив, що такі нововведення стосується лише тих об’єктів, де належно оформлені всі документи. Для всіх інших необхідно отримати погодження під час сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я луцьк Показати IP 5 Серпня 2015 12:45
Звичайно, сказав це один з найбільших хабарників луцька, і матвієва, і шабалу на нари давно потрібно відправити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus