USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Побилися народний депутат і радник міністра

13 Листопада 2010 14:18
Народний депутат від "Народної самооборони" Юрій Гримчак і головний радник міністра внутрішніх справ, телеведучий Костянтин Стогній побилися після політичного ток-шоу у п'ятницю ввечері.
Як повідомляє ТСН з посиланням на "Народну самооборону", після закінчення ефіру програми, у якій обидва учасники інциденту – Гримчак і Стогній - брали участь, зав'язалася словесна перепалка.
Розмова стосувалася численних депутатських запитів щодо незаконного присвоєння останніх трьох міліцейських звань Стогнію, зокрема, звання полковника міліції.
"Стогній стверджував, що звання полковника він отримав за те, що врятував життя жінки із палаючої машини. Проте документи, які має на руках народний депутат Гримчак, чітко свідчать про той факт, що за описаний Стогнієм випадок він отримав лише звання майора міліції. Тож у розмові народний депутат просив відповісти, за які заслуги він отримував подальші підвищення", - йдеться у заяві.
Як сказано у тексті, "у збудженому стані Стогній із кулаками накинувся на Гримчака. Депутат, захищаючись, був вимушений відштовхнути Стогнія від себе. Радник міністра впав на машину сторонньої особи, яка стояла поруч".
"Полковник міліції Стогній, швидко полишаючи місце події, звернувся до народного депутата Гримчака зі словами прямої погрози: "А от тепер стережись і оглядайся!", - повідомляє "Народна самооборона"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Helge Показати IP 13 Листопада 2010 17:52
Стогний - типичное чмо и жополиз - его "карьерный рост" - это плевок в сторону всех тех НОРМАЛЬНЫХ милиционеров, которые честно выполняют свою работу...
VSC Показати IP 13 Листопада 2010 20:12
После того, как Костя оправдывал беркутовца, избивавшего девчонку на стадионе, убедился окончательно в том, что он (Костя) последняя сволочь.
Льодик Показати IP 14 Листопада 2010 09:03
Є, як відомо, міліціонери, а є менти. На першого треба вчитися, працювати над собою і любити цю специфічну справу. Другим треба родитись. Стогній належить до других. Мав з ним справу. Дуже низька людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus