USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Побиття журналіста у Черкасах розслідуватимуть як замах на вбивство

5 Травня 2019 20:33
Кримінальне провадження за фактом нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова перекваліфіковано зі статті «Умисне тяжке тілесне ушкодження» на статтю «Замах на умисне вбивство».

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на коментар речник Нацполіції Ярослава Тракала.

За його даними, рішення про перекваліфікацію провадження ухвалено 5 травня. «Кримінальне провадження перекваліфіковано за ст.15, ст.115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство). Поліція проводить розшукові заходи для встановлення особи зловмисника», – повідомив Тракало.

Він додав, що поліція звертається до громадян, які є свідками, очевидцями події, або володіють інформацією, яка може сприяти розслідуванню цього кримінального провадження, надати її поліції Черкас за адресою Пастерівська, 104 або повідомити за телефонами: 39-31-01, 39-36-01, 102.

Як повідомлялося, невідомий проломив череп місцевому журналісту-розслідувачу Вадиму Комарову. В лікарню постраждалого привезли з відкритою черепно-мозковою травмою. Хірурги одразу зробили операцію, наразі стан Комарова тяжкий. Потерпілий перебуває в реанімації у стані коми. Тим часом колеги Комарова свідчать, що напередодні він анонсував на суботу публікацію плівок, які доводять причетність деяких чиновників Черкас до корупційних схем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus