USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Почаївську Лавру відвідали незрячі паломники з Волині

22 Серпня 2008 12:19
Представники Волинського відділення Українського Товариства Сліпих звершили паломництво до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Про це 22 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
З благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта 20-21 серпня представники УТОСу звершили паломництво до Свято-Успенської Почаївської Лаври. За інформацією прес-служби Волинської єпархії, окрім паломників із Луцька, у прощі взяли участь незрячі з Ковеля, Горохова, Каміня-Каширського та Нововолинська. Загалом зібралося майже 200 осіб.
 
Молебень перед паломництвом на єпархіальному подвір’ї звершив владика Ніфонт. Архіпастир побажав священикам та паломникам із духовною радістю звершити поїздку і в доброму здоров’ї повернутися до своїх домівок.
 Прибулих до Почаївської Лаври незрячих паломників гостинно зустріла братія монастиря. З благословення намісника Лаври архієпископа єпископа Почаївського Володимира майже всі паломники посповідалися в монастирських духівників. На ніч волиняни розмістилися у Свято-Троїцькому соборі, де під час нічної молитви священики єпархії прочитали для незрячих правило до Святого Причастя. Вранці паломники причастившись відправились додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus