USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Керівник «Солідарності» у Луцькраді має очолити комісію знищення бізнесу, - депутат

22 Березня 2017 13:37
Депутати Луцької міськради підтримали проект рішення Про звернення до Кабміну про зупинення знищення малого та середнього бізнесу в Україні, підготовлений депутатом Андрієм Козюрою.

Про це стало відомо під час засідання чергової 20 сесії Луцької міської ради 21 березня.

Автор проекту рішення пояснив, чим воно зумовлене. З його слів, Кабмін розробляє порядок проведення перевірок підприємців інспекторами праці. Він зауважує: на інспекторів покладені обов’язки, більші, аніж є у правоохоронних органів: вони мають право заходити в приміщення, де здійснюється підприємницька діяльність у будь-яку пору доби, мають право вимагати від підприємців будь-які документи щодо працевлаштування працівників, також коли їм заманеться, крім того, інспектори мають право вимагати від підприємців, щоб ті забезпечили їх відокремленим приміщенням для конфіденційних бесід з працівниками, і підприємці це зобов’язані виконувати.

Андрій Козюра розкритикував і позицію голови профільної комісії Петра Нестерука, голови фракції «Солідарність», який це звернення не підтримав, бо воно «некоректне до найвищих осіб держави».

«Я вважаю, що це повний наступ на підприємництво, це порушення Закону Про власність. Крім того, голова комісії підприємництва Петро Нестерук виступив категорично проти цього звернення, мотивуючи це тим, що воно викладене некоректно до найвищих посадових осіб держави. Після цього йому варто запропонувати очолити комісію «антипідприємництва» або «знищення підприємництва», - заявив депутат.

Урешті, колеги в залі підтримали позицію Андрія Козюри і проголосували за звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 22 Березня 2017 13:49
а ще треба підприємців зобовязати носити з собою мило і шнурок, а ешафот має бути в кожному офісі. чомусь із відмиванням бабла через офшори бандовлада так ряно не бореться
Інспектор Показати IP 22 Березня 2017 13:57
Першими прийдемо на фірми Козюри,Були.
Анонім до Інспектор Показати IP 22 Березня 2017 17:39
не забудьте шнурки випрасувати
абвг Показати IP 22 Березня 2017 14:06
А Козюра ще той знавець законодавства - закон України "Про власність" втратив чинність ще в 2007 році.
Популіст Показати IP 22 Березня 2017 16:00
Капець Гройсману з його кабміном! Ще треба звернення Козюри про відставку і добровільну здачу бабла в бюджет усіма ск*тиняками!!!
Популіст Показати IP 22 Березня 2017 16:28
Молодець, Андрюха! Так їм, кровосісям! Ще давай звернення про відставку і добровільне повернення бабла в бюджет!
ВОВК Показати IP 22 Березня 2017 16:49
нестерук таке саме чм* як і його хазяїн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus