USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Податківці не прийшли поговорити про кодекс

18 Березня 2011 09:05
Представники Державної податкової адміністрації не взяли участі у круглому столі на тему «Можливості та перепони для ведення бізнесу в умовах дії нового Податкового кодексу», який відбувся у Луцьку 17 березня.
Участь у роботі круглого столу взяли представники органів влади і місцевого самоврядування, бізнес-асоціацій та об’єднань роботодавців, експерти та науковці. Як зазначили організатори були запрошені і представники державних податкових органів
Однак із податкової адміністрації так ніхто і не прийшов, аби озвучити точку зору фіскалів на те, як потрібно працювати в умовах нового законодавства.
«Взагалі розповісти про нововведення мали би представники податкової. Проте, на жаль, ніхто з них не зміг чи не схотів сьогодні прийти до нас. Як на мене, то можна було б делегувати спеціаліста. Але це також є позиція», - зауважив виконавчий директор Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Шелеп.
Хоча зовсім без уваги податкова громадськість не залишила. Із волинської податкової адміністрації надійшла письмова інформація на двох сторінках, де роз’яснюються основні нові особливості Податкового кодексу.
Крім того, волинські податківці переконані, що кодекс потрібно було обговорювати ще до його прийняття, тепер – надто пізно, зазначив Михайло Шелеп.
Новий податковий кодекс податківці Волині вважають позитивним зрушенням в українському суспільстві, адже тепер зменшиться кількість податків та зборів, знизяться ставки податків, відбудеться наближення до бухгалтерського обліку засад визначення оподаткування, вдосконалення інформаційної політики, нововведення ПДВ, скасування неефективних місцевих податків і зборів, зменшення навантаження на окремі види доходів, зменшиться тривалість документальних перевірок тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
химера Показати IP 18 Березня 2011 09:29
Звичайно,що ДПА у Волинській області,це продовження нитки клубка брехні ,ліцемірства,зради,корупції,так званої:" нової влади"
VSC Показати IP 18 Березня 2011 11:16
ОПГ не пришло на круглый стол? Не удивляйтесь, надо было пригласить на сходняк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus