USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Податківці вмовили легалізувати 211 найманих працівників

20 Жовтня 2010 14:15
Луцькі податківці під час рейдових перевірок «посприяли тому, щоб трудові відносини роботодавці оформили із 211 найманими працівниками».

Про це повідомили у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Крім того, 43 особи залучено до державної реєстрації підприємницької діяльності.

Також на засіданнях спеціальних комісій податківці з представниками органів влади вислухали пояснення посадових осіб 60 підприємств Луцька та Луцького району про те, що ці посадові особи недотримуються гарантій оплати праці найманих працівників.

Податківці запевняють, що внаслідок цього роботодавці погасили заборгованість із виплати заробітної плати в розмірі 10,6 мільйона гривень та сплатили до бюджету 2,9 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб.

Довідково:

Податок з доходів фізичних осіб - бюджетоутворюючий у структурі місцевих бюджетів. Зокрема, на території обслуговування Луцької ОДПІ 77% коштів місцевих бюджетів – це сплачені суми ПДФО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus