USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Податкова заблокувала роботу «Розетки»

19 Квітня 2012 14:38
Сайт найбільшого інтернет-магазину України Rozetka.UA ‒ недоступний.
Про це пише «Українська правда» з посиланнями на різномантні джерела.
Зокрема, як стало відомо AIN.UA, наразі у хостингову компанію Mirohost прийшли представники податкової інспекції, щоб вилучити сервери інтернет-магазину.
Як пише watcher.com.ua, ТОВ «Розетка.Уа» звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень.
В Єдиному державному реєстрі судових рішень «Українська правда» виявила низку постанов Окружного адміністративного суду Києва та Київського апеляційного адміністративного суду.
Як вбачається з постанов, ТОВ «Розетка.Уа» оскаржувало дії Державної податкової інспекції у Печерському районі Києва, яка провела документальну невиїзну перевірку фірми та склала акт від 16 травня 2011 про результати такої перевірки.
На думку «Розетки.Уа», податкова не мала підстав для проведення перевірки.
У свою чергу представники ДПІ зазначали, що перевірка була проведена у звʼязку з ненаданням пояснень та документальних підтверджень ТОВ «Розетка.Уа» на письмовий запит ДПІ, а також акту про неможливість вручення повідомлення та наказу про проведення перевірки посадовим особам фірми, у звʼязку з їх незнаходженням за юридичною та фактичною адресою.
Суд першої інстанції відмовив «Розетці.Уа».
6 лютого 2012 фірма програла й апеляцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрок =) Показати IP 19 Квітня 2012 14:54
Йомайо)) а я тільки тиждень тому фотоапарат у них купив... думав ще й мобільного замовити.. а не вспів(( Шкода. Гарний інтернет-магазин був...
said Показати IP 19 Квітня 2012 16:14
душить усіх податкова не дють нармально працювати
Луцька фірма Показати IP 19 Квітня 2012 17:43
Нарешті, ато тільки ціни нам збивають і торгувати не дають )))
Vigilante до Луцька фірма Показати IP 19 Квітня 2012 20:56
Торгувати вам не дає ваше жлобство і бажання урвати чим побільше. Зроби конкурентні ціни - і люди прийдуть до тебе. Не можеш (не вмієш) - вибачай, це ринок. Закривай свою конторку і іди на завод працювати, так користі з тебе буде набагато більше. А на твоє місце прийдуть ті, хто зможуть скласти достойну конкуренцію і втриматися на ринку.
Хатуль Мадан Показати IP 20 Квітня 2012 08:47
Інтернет-магазини дозволяють купувати все напряму, без посередників і відкатів. Даунецькій владі таке "не по нутру".
назар до Хатуль Мадан Показати IP 20 Квітня 2012 10:29
Найдорожчі ціни в розетці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus