USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податкова «замилює очі» волинським селянам?

3 Квітня 2009 13:56
Голова обласної ради профспілки працівників агропромислового комплексу на Волині Ростислав Чернюк незадоволений станом аграрної галузі. Про це він розповів під час VІ обласної звітно-виборчої конференції профспілки працівників агропромислового комплексу, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Чернюка, члени профспілки брали участь у акціях протесту, організованих Федерацією профспілок України. Ростислав Чернюк вважає стан сільського господарства на Волині не просто критичним, а катастрофічним. Так, пан Чернюк проінформував присутнім про відповідь Державної Податкової Адміністрації для Федерації профспілок стосовно повернення ПДВ сільськогосподарським товаровиробникам Волині. Таку відповідь профспілковий лідер волинських аграріїв назвав «комусь хтось замилює очі». За словами Ростислава Чернюка, мільйонні суми податку на додану вартість досі не повернуті волинським аграріям.
Якщо податківці не прислухаються до вимог села, то члени профспілки спільно з товаровиробниками пікетуватимуть приміщення ДПА у Волинській області, - сказав Ростислав Чернюк. І хоча у переробній галузі АПК Волині ситуація дещо краща, проте і там вистачає проблем. Так, наприклад, обсяги виробництва цукру з бурякового сирцю у 2008 році впали на 42% у порівнянні з показниками 2007-го року. Пан Чернюк вважає, що необхідне всебічне сприяння сільськогосподарським товаровиробникам з боку української влади. Актуальним залишається і перегляд кредитної, фінансової і податкової політики держави на користь галузі агропромислового комплексу.
Ростислав Чернюк також прозвітувався щодо стану охорони праці, розвитку фізичної культури, системи оздоровлення галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Екс Показати IP 3 Квітня 2009 18:15
Якби башляли податківцям, то б мали ПДВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus