USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подробиці ДТП на Волині, в якій загинули двоє студентів

8 Жовтня 2018 11:28
В аварії на автодорозі Любешів-Велика Глуша загинули студенти Любешівського технічного коледжу Луцького НТУ.

У неділю, 7 жовня, між селами Бихів та Цир, на автодорозі сполученням Любешів-Велика Глуша, автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter» зіткнувся із мотоциклом «SkyBike». У результаті зіткнення загинуло двоє юнаків, ще двоє жителів Любешівського району отримали тілесні ушкодження, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Автопригода трапилася близько першої години ночі. За кермом автомобіля перебував 33-річний житель Любешівського району. Водій допустив лобове зіткнення із мотоциклом «SkyBike», яким керував 16-річного житель цього ж району.

У результаті ДТП загинули на місці студенти Любешівського технічного коледжу Юрій Павлік та Андрій Хвесик .


Водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» та його 27-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus