USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подробиці смертельної ДТП за участю волинян

13 Серпня 2016 20:32
Вантажівка, з якою зіткнувся мікроавтобус з волинянами, стояла посеред траси майже добу після минулої аварії. Кількість загиблих сягнула 9 осіб.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Нагадаємо, трагедія сталася у ніч на 13 серпня у Миколаївській області на трасі Київ-Одеса поблизу райцентру Криве Озеро. У фуру, яка стояла на дорозі, врізався мікроавтобус. ДТП трапилася вночі.

Удар був настільки сильним, що мікроавтобус розтрощило. Шансів вижити в людей практично не було. Фура, в яку влетів мікроавтобус, стояла на дорозі із ранку п'ятниці. Виявилося, що їй заклинило колеса після аварії з іншою вантажівкою.

Поліцейські кажуть, що машину мали прибрати з дороги власники, але цього не зробили.

"Господаря неодноразово попереджали. У відповідь казали: так, так заберемо. Тому ми не мали права цей автомобіль евакуювати", - твердить начальник Кривоозерського відділу поліції Валерій Варикаша.

Чому в фуру врізався мікроавтобус, у поліції пояснюють людським фактором. Припускають, що водія відволікли або він заснув за кермом.

У ДТП потрапили дві родини з Волинської області та зі Львова. Припускають, що люди їхали на море. Семеро загинули на місці, серед них двоє дітей – 8 та 16 років. Чоловік помер дорогою до лікарні. Жінку намагалися врятувати.

"Політравма, голова, грудна клітина, черевна порожнина, перелом стегна, рук і численні рани. Взяли її за життєвими показами на операцію, робили все, що могли. Після операції настала зупинка серця, врятувати її не вдалося", - каже лікар-реаніматолог Кривоозерської лікарні Ігор Лютий.

Чому поліцейські не встановили патруль та чи була фура огороджена знаками, які би попередили смертельну нічну аварію – тепер з'ясовує службова перевірка.

"За результатами нададуть правову оцінку та кваліфікацію діям кожного", - обіцяє старший інспектор Національної поліції в Миколаївській області Інна Парфенова. Зараз фура досі стоїть на трасі. Біля неї працюють поліцейські та встановлені попереджувальні знаки. Правоохоронці чекають на евакуатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 13 Серпня 2016 21:46
Всю миколаївську мус@рню, хто причетний до забезпечення дорожнього руху по області під суд по статті за умисне вбивство вчинене групою осіб. К@зли, та фура мала бути убрана з дороги відразу після всіх процедур, замірів після першої ДТП. Вони з мертвого водія цапа відбувайла роблять - заснув, відволікли. Земля пухом невинно вбитим людям.
Ліля Показати IP 13 Серпня 2016 22:52
Звичайно зроблять винним загиблого водія, він уже відстояти своїх прав не зможе. А винні як завжди будуть не покараними. Дуже шкода усіх загиблих. Співчуття родині.
Луцьк Показати IP 13 Серпня 2016 23:26
Я їхав з Одеси 12 числа в 17.00. Ніяких попереджувальних знаків чи поліції на місці небуло. Вцій страшній дтп винна патрульна поліція. Яка могла хоча б попередити цю аварію... Співчуваю рідним і близьким...
Анонім Показати IP 13 Серпня 2016 23:27
Вічна память
Анонім Показати IP 14 Серпня 2016 10:00
Во вам демократія, свобода, хто що хоче це і робить....., нема дисципліни і порядку, а звідки візметься якщо кожний тільки дивиться аби йому було добре.
Саня Показати IP 14 Серпня 2016 10:26
Як таке може бути ? Це капец, козли бородаті, вистачило б кілька знаків за 200 метрів, ніхто нічого не зробив, винних поставити під стіну.
Ковельчанка Показати IP 14 Серпня 2016 13:12
От вам і реформи... якби було даі пости перевірки на дорогах то і порядок був а так маємо те що маємо. З такими реформами до Європи дійде пара сотень українців бо решта через низький рівень відповідальності і освіченості "кануть в лету". Вічна память загиблим
Ау Показати IP 14 Серпня 2016 17:05
патрульна.... патрульна... може водій фури мав сам забезпечити безпеку, залишаючи своє авто на проїзджій частині?
к ау до Ау Показати IP 14 Серпня 2016 20:14
покатайся по нормальной стране(хотя бы Польше) и посмотри как чистят трассы после ДТП.Максимум 15-20 минут и на асфальте нет даже следов от технических жидкостей и остатков стекла.В смерти этих людей виноваты подонки в кепочках и тенисках,эти дятлы только для селфи и годятся.Оставить на сутки посреди самой оживлённой трассы страны 20 тонн металла-за это расстрелять скотов.Всем удачи на дорогах.
77 до Ау Показати IP 14 Серпня 2016 20:15
покатайся по нормальной стране(хотя бы Польше) и посмотри как чистят трассы после ДТП.Максимум 15-20 минут и на асфальте нет даже следов от технических жидкостей и остатков стекла.В смерти этих людей виноваты подонки в кепочках и тенисках,эти дятлы только для селфи и годятся.Оставить на сутки посреди самой оживлённой трассы страны 20 тонн металла-за это расстрелять скотов.Всем удачи на дорогах.
водій Показати IP 15 Серпня 2016 17:03
нач полиціі у відствку... б*ран він.
Арелав Показати IP 16 Серпня 2016 01:04
коментар було видалено
+ Показати IP 16 Серпня 2016 11:01
Винуватці в погонах , вас чекає кара небесна, там не "відмажетесь". Загиблим - вічна пам'ять.
+ Показати IP 16 Серпня 2016 11:13
Винуватці в погонах , вас чекає кара небесна, там не "відмажетесь". Загиблим- вічна пам'ть!
Марія Показати IP 16 Серпня 2016 22:14
У нашій країні винуватих не знайдуть.Господь накаже винних бо більше ніхто не взмозі.ВІЧНА ПАМЯТЬ ЗАГИБЛИМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus