USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подробиці вибуху на рівненському полігоні, де постраждали волиняни. ВІДЕО

10 Вересня 2016 20:44
Поранених унаслідок вибуху гранатомету РПГ-18 на рівненському полігоні резервістів госпіталізували до лікарень кількох міст. Четверо з них - волиняни.

Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що на рівненському полігоні постраждали волинські військовослужбовці.

Командири запевняють, що загроз життю будь-кого з сімох постраждалих немає. Чотирьох шпиталізували до Рівненського військового шпиталю. Двох із пораненнями очей доправили до Києва.

Ще один резервіст опинився у Львівському шпиталі. У нього поранення стегна, ноги і осколок в оці.

"Одного перевели у військово-клінічний госпіталь північно-західного регіону – це місто Львів. І двох з пораненнями ока перевели до головного військово-клінічного госпіталю Києва. Решта четверо військовослужбовців знаходяться у нас. Стан їхній стабільний і задовільний", - повідомив старший ординатор неврологічного відділення Рівненського військового госпіталю Віктор Боярчук.

Прізвищ травмованих не розголошують. Відомо лише, що четверо з них з Волинської області. Спілкуватися з пораненими заборонили. Так само не пустили журналістів і на полігон – там працюють слідчі.

"Попередньо встановили, що під час проведення занять з тактичної підготовки військовослужбовець, призваний на збори, внаслідок необережного поводження, нехтуючи вимогами командирів щодо поводження зі зброєю грубо порушив заходи безпеки. Своїми діями створив небезпечну ситуація як для себе особисто, так і для оточуючих", - заявив речник ОК "Захід" Анатолій Прошин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АС Показати IP 10 Вересня 2016 21:10
Обезяна з гранатою що ще добавиш в воінкоматі на адекватність пельніше треба бути1
888 Показати IP 10 Вересня 2016 23:28
А де командири і інструктори ? бардак у війську наведіть порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus