USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вибух на Рівненському полігоні: поранений 19-річний військовий

20 Листопада 2018 16:24
На Рівненському військовому полігоні сьогодні, 20 листопада, внаслідок вибуху поранено військовослужбовця-контрактника 30-ї механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, що дислокується у м. Новоград-Волинський Житомирської області.

Як повідомив керівник прес-служби оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин, подія сталася на території полігону під час навчань військових, які підпорядковані оперативному командуванню «Північ», пише УНІАН.

За словами начальника прес-служби ОК «Північ» Віталія Кирилова, потерпілим унаслідок вибуху є військовослужбовець з 30-ї механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, частина якої приїхала на навчання на Рівненський полігон.

Наразі у прес-службі ОК «Північ» не вдалося з’ясувати, який саме предмет вибухнув. Чоловіка госпіталізовано. На місці події працюють представники військової служби правопорядку, військової прокуратури та Нацполіції.

"Сьогодні близько 12-ї години на одному із загальновійськових полігонів від розриву невідомого вибухового пристрою отримав поранення військовослужбовець нашої частини, - повідомляє прес-служба 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на своїй сторінці у Фейсбуці.- Пораненому надано кваліфіковану першу медичну допомогу та невідкладно евакуйовано до найближчого шпиталю. Стан здоров’я пораненого задовільний, загрози його життю немає.

На місці події працюють представники військової служби правопорядку, військової прокуратури та нацполіції. Триває слідство".

Потерпілому солдату - 19 років.

За попередньою інформацією, під час навчань колона військової техніки зупинилася оглянути транспорт. У цей час поблизу однієї з машин вибухнув поки невстановлений предмет.

Унаслідок вибуху осколкові поранення передпліччя отримав 19-річний солдат, якого госпіталізували до військового шпиталю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міномет Пашинського Показати IP 20 Листопада 2018 20:16
Могли за цы роки уже розыбратись відомими чи невідомими вибуховими предметами . і як зараз з аватарією.
valdis peish до Міномет Пашинського Показати IP 20 Листопада 2018 23:52
покі читав твій пост мозг в мене чуть не вибухнув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus