USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подвійне днище «Мерседеса» не допомогло білорусу провезти контрабанду. ФОТО

24 Квітня 2009 17:50
Учора, 23 квітня, у міжнародний пункт пропуску «Доманово» затримали автомобіль із подвійним дном, куди винахідливий білорус умудрився запакувати 1730 пачок цигарок «MORE» та «LM». Про це інформують «Волинські Новини».
 
Приблизно о 23.00 у міжнародний пункт пропуску «Доманово», що на Волині, на виїзд із України для проходження прикордонно-митного оформлення прибув громадянин Республіки Білорусь на автомобілі «Мерседес-Бенц А160» білоруської реєстрації.
 
За повідомленням начальника прес-служби – прес-секретаря начальника загону майора Олега Личковського, чоловік вибрав смугу руху для проходження спрощеного контролю «зелений корідор», заявляючи тим самим про відсутність товарів та предметів, що потребують декларування. Але прикордонники звернули увагу на сковану та тривожну поведінку білоруса 1971 року народження та запропонували митникам провести більш детальний поглиблений огляд цього транспортного засобу.
 
У запропонованій для заповнення декларації чоловік показав відсутність будь-яких товарів та предметів, окрім 1000 доларів США, 1000 злотих РП та півтора літра горілки, однак поведінка характерними ознаками вказувала на інше.
 
Під час спільного поглибленого огляду було виявлено під сидінням автомобіля в підлозі вирізаний люк, який давав можливість доступу до простору між підлогою та дном автомобіля висотою приблизно 40 сантиметрів, куди винахідливий білорус умудрився запакувати 1730 пачок цигарок «MORE» та «LM».
 
Вилучені цигарки оцінили майже в 6,5 тисячі гривень, а автомобіль «потягнув» на всі 50 тисяч гривень.
 
Довідково:
 
Тільки за останній тиждень прикордонниками спільно з митниками в пунктах пропуску та поза ними на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону було припинено 39 спроб незаконного переміщення товарів через державний кордон України. Було виявлено та вилучено цигарок, горілки, м’ясопродуктів, мобільних телефонів та трикотажу на суму понад 330 тисяч гривень, серед яких і 17 конфіскованих автомобілів як засобів для пересування товарів поза митним контролем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Квітня 2009 23:12
Тільки в Україні митники і прикордонники ловлять людей при виїзді а не при в'їзді в країну.Яка різниця хай чоловік вивозить, гроші то залишаться в Україні. Поляки давно вже вимерли, якби українців ловили. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus