USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Подивіться, що зробили з мародерами в інших містах, і запам’ятайте: в Луцьку буде ще жорсткіше», – міський голова Ігор Поліщук

2 Березня 2022 11:00
Усі служби, всі комунальні підприємства, що забезпечують поточну життєдіяльність Луцька, працюють. Громадський транспорт обслуговує пасажирів у режимі вихідного дня.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

«Прошу вас дотримуватися правил дорожнього руху на блокпостах, – наголосив мер. – Ті, хто порушує правила, намагається об’їхати блокпости й уникнути контролю, викликають підозру. Можливі сутички. Тож щоб зберегти своє життя і здоров’я, не порушуйте правил».

Він також звернувся до громадян, які облаштовують блокпости в приватному секторі: «На дорогах, де є тупик, не робіть цього, бо не може проїхати ані швидка, ані комунальний транспорт».

Міський голова додав: якщо є бажання долучитися до будівництва блокпостів, то це можна зробити в місцях, де це контролює тероборона, поліція та інші силові структури і є контрольно-пропускний режим.

«І далі активно працює наш центр допомоги в драмтеатрі, – додав Ігор Поліщук. – Активно допомагаємо теробороні, ЗСУ і в Луцьку, і в Луцькому районі. За потреби відправляємо вантажі на білоруський кордон. По можливості допомагаємо містам, які опинилися у скруті».

Він звернувся до роботодавців, аби вони за можливості виплатили працівникам зарплату за лютий, щоб ті могли придбати товари першої необхідності та продукти харчування.

«Хто хоче посягнути на чуже майно, скориставшись тим, що люди виїхали за кордон чи в інший населений пункт, застерігаю: подивіться, що зробили з мародерами в інших містах, і запам’ятайте: в Луцьку буде ще жорсткіше, – сказав міський голова. – Місто патрулює батальйон оперативного реагування «Луцьк», поліція, добровольці, муніципальна варта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus