USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

POGODA.ukr.net розширила покриття на Європу і Росію

25 Травня 2009 12:00
На pogoda.ukr.net з’явилася корисна інформація для любителів подорожей про погоду в містах Росії і країн Європи: кліматичні дані, а також відомості про часовий пояс і місцевий час. Про це 25 травня інформують «Волинські Новини».
На pogoda.ukr.net – 809 європейських міст з найдокладнішою інформацією про погоду в них. Тепер можна ознайомитися з погодними умовами в містах Австрії, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Іспанії, Італії, Туреччини, Швейцарії і інших.
За допомогою pogoda.ukr.net можна знати, що чекати від її величності Погоди в європейських містах, яка буде температура повітря і чи піде дощ, куди і як повіє вітер, чи сховається сонце за хмарами, що з вологістю і тиском. А ще й знайдете додаткову інформацію – часовий пояс і місцевий час, час сходу і заходу сонця. Крім поточних кліматичних даних, доступний і прогноз на найближчі 3, 5 і 7 днів.
Вся інформація на pogoda.ukr.net отримана з перших рук – безпосередньо з метеостанцій, які розташовані в представлених містах.
Погода по Європі доступна по посиланню «Європа» на pogoda.ukr.net, користувачам залишається лише вибрати країну і місто.
Росія на pogoda.ukr.net представлена 300 містами і доступна по посиланню «Росія».
Незабаром в зону покриття pogoda.ukr.net увійдуть аеропорти Європи, курорти Чорного і Середземного морів, а також дороги України.
Отже, аби не тягнути з собою валізи речей «про всяк випадок», планувати поїздку варто з допомогою pogoda.ukr.net.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus