USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Погода сприяє: у Луцьку ремонтують два десятки дворів

5 Липня 2023 20:01
З настанням сприятливих погодних умов в багатьох луцьких дворах розпочались ремонтні роботи. Прибудинкові території тут починають набувати сучасного вигляду: з відремонтованими дорогами, рівними тротуарами, новим освітленням та місцями для стоянок автомобілів.

Уже найближчим часом своїми подвір’ями будуть пишатися мешканці вулиць Стрілецька, 8, Космонавтів, 4 та Наливайка, 6, 6а, 8 та 8а. Повністю змінюють свій вигляд і двори на проспекті Відродження 26, 26а, 28, 28а, 30 та вулиці Писаревського, 4. Охайно буде на подвір’ях проспекту Президента Грушевського, 22 та на вулиці Ветеранів 1 та 3. Працівники тут вимощують бруківкою територію та облаштовують майбутні паркомісця.

І хоча стовпчик термометра наближений майже до +30°С, будівельники працюють, не покладаючи рук. Поточні ремонтні роботи вони виконують якісно та надійно. У цьому пересвідчився Луцький міський голова Ігор Поліщук.
«Сьогодні близько двадцяти прибудинкових територій перебувають в стадії ремонту, – каже Ігор Поліщук. – Там, де ремонтні роботи розпочались раніше, – вони на завершальній стадії. В кожному дворі темпи робіт різні».
Найчастіше про ремонт дворів до міського голови звертаються мешканці під час особистого чи онлайн-прийому. Велика кількість прибудинкових територій перебуває в незадовільному стані, який не дозволяє мешканцям нормально ними користуватись: важко пройти, бо покриття зруйноване, немає куди поставити автомобіль, в поганому стані смітники та багато інших недоліків.

«Минулого року не могли працювати, адже казначейство не давало можливості використовувати кошти на такі види робіт, а цього року працюємо активно. Загалом в цьому році у Луцьку плануємо відремонтувати понад 30 прибудинкових територій», – зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus