USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Пояснили, чому працівникам волинської психлікарні не виплатили зарплату

20 Листопада 2020 14:57
Працівники Волинської обласної психіатричної лікарні № 1, які через заборгованість із виплати заробітної плати сьогодні, 20 листопада, вийшли на акцію протесту у Луцьку, не отримали зароблених грошей через проблеми з документацією.

Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 20 листопада, повідомила тимчасова виконувачка обов’язків начальника управління охорони здоров’я Людмила Тимощук.

«Сьогодні була акція протесту працівників психіатричної лікарні у зв’язку з невиплатою їм заборгованості із заробітної плати. Ситуація є кричущою. Але, враховуючи приєднання Олицької психлікарні до Волинської обласної психіатричної лікарні № 1, сталася затримка із розробленням документації. Відповідно, через це не уклалася угода додаткового фінансування медичної установи у Олиці. Як наслідок, бюджетні кошти пішли лише на виплату заробітної плати працівникам психіатричної лікарні, що знаходиться у Луцьку. У зв’язку із цими чинниками відбулося недофінансування», – розповіла посадовиця.

Водночас, з її слів, на початку вересня 2020 року з обласного бюджету виділили 2,5 мільйони гривень на погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам психлікарні.

Насамкінець, в.о. головного лікаря Волині зазначила, що, за станом на сьогодні, існує домовленість із Міністерством здоров’я України про виплату повної суми боргу до нового року.

Нагадаємо, Близько 20 працівників Волинської обласної психіатричної лікарні № 1 вийшли на мітинг. Вони вимагали виплатити заборгованість по зарплатах. Мітинг розпочався вранці 20 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 20 Листопада 2020 15:06
Марійка тримайся!!!
Жах ! Показати IP 20 Листопада 2020 15:07
А відповідалбний за розробку документації Є і сидить на місці ,його не звільнили і не збираються ...
Водовоз Показати IP 20 Листопада 2020 15:18
Водночас, з її слів, на початку вересня 2020 року з обласного бюджету виділили 2,5 мільйони гривень на погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам психлікарні.На дворе ноябрь прошло 2 месяца, или она бредит??? Работники псих.больницы ,это ваш клиент ,кто ее выпустил из палаты???
12345 до Водовоз Показати IP 20 Листопада 2020 20:13
Тому що це їхня ініціатива спрямовувати допомогу з обласного бюджету. Кошти на заорплату працівникам йдуть з НСЗУ.
Скажена санітарка Показати IP 20 Листопада 2020 21:34
Супрун була найбагатшою серед міністрів. Тіпа, проблеми н... в шеріфа не гребуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus