USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Показали, як у луцькій гімназії дотримуються правил карантину

12 Жовтня 2020 20:43
За місяць роботи працівники Держпродспоживслужби в області перевірили два десятки луцьких шкіл. Нікого не оштрафували.

Про це Суспільному Волині розповіла працівниця служби в області Любов Книш.

Під час перевірки у гімназії № 18 спеціалісти служби побачили, що на вході здійснюється контроль ранкового прийому школярів та допуск до роботи працівники закладу.

«У школі встановлені антисептики, урни для тимчасового збору використаних масок, рукавичок. Здійснюється контроль медичним працівником. На харчоблоці працівники забезпечені дезінфекційними засобами», – каже працівниця Держпродспоживслужби.

12 жовтня у гімназії з різних причин відсутні 77 учнів. Загалом у школі навчається 1 270 учнів, розповів її директор Сергій Скороход. На лікарняному, але не через коронавірус, із його слів, перебуває п’ятеро вчителів і троє техпрацівників. У приміщенні школи батьків та сторонніх не пускають, бо це заборонено.

У гімназії немає класів, які навчають дистанційно. У першу зміну йдуть учні перших, других, п’ятих, дев’ятих, десятих, одинадцятих класів, – каже директор. Друга зміна приходить в 11.25 год (учні 8-их класів), третя зміна приходить через годину (учні 3-іх і 4-их класів).
Близько першої години приходять учні сьомих класів. Остання зміна розпочинається о 14:15 год для учнів шостих класів. Загалом навчання завершується о 19:10.

Зі слів Любові Книш, у гімназії порушень під час перевірки не виявили. Працівники Держпродспоживслужби внесли рекомендації до організації роботи навчального закладу. Зокрема, запропонували додаткове встановлення сміттєвих контейнерів, збільшення кількості урн і ємкостей для антисептиків.

«Якщо виявлятимуть порушення у школах чи дитсадках, що стосуватимуться недотримання карантинних вимог, керівника закладу притягуватимуть до адміністративної відповідальності. Сума мінімального штрафу – від 102 гривень», – повідомила Любов Книш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus