USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Показали, який вигляд має безкоштовна камера Київського слідчого ізолятора з ремонтом за 67 тисяч

10 Липня 2021 22:29
Міністр юстиції Денис Малюська показав ремонт у безкоштовній камері Київського слідчого ізолятора, розрахованій на 22 осіб.

Як передає УНІАН, фотографії відремонтованого приміщення міністр оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Знаю, що вам просто не терпиться дізнатися, а що ж там у нас з ремонтами безкоштовних камер за рахунок надходжень від платних камер... На цей раз камера на 22 особи у Державній установі «Київський слідчий ізолятор», вартість ремонту – 67 239 гривень», – зазначив він у коментарі до фотографій.

«Традиційно жодної копійки коштів платників податків витрачено не було», – підкреслив Малюська.
Нагадаємо, у травні у Київському слідчому ізоляторі презентували 18 відновлених камер. Місяць перебування в одно- чи двомісній відремонтованій камері обійдеться арештантам у 12 тис. грн. Як повідомила журналістам заступник міністра юстиції Олена Висоцька, у 18 відновлених камерах зможуть утримувати 32 особи. Вона додала, що Мін’юст має намір і далі відновлювати камери у слідчому ізоляторі Києва.

Вона зазначила, що ремонт камер відбувся за рахунок коштів, отриманих від в’язнів, які користуються платними камерами, відновленими раніше.

«Ми розраховуємо, що й цей корпус буде зайнятий, а це означає, що 400 тис. грн у місяць ізолятор отримуватиме на спецфонд капітальних видатків і сам себе зможе поступово реконструювати», – пояснила Висоцька.

Часткове фінансування, додала вона, відбулось і за рахунок капітальних видатків. Висоцька також зауважила, що всього в слідчому ізоляторі – 2 тис. 300 осіб, а платних камер є не більше як на 48 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Він Показати IP 10 Липня 2021 22:54
Військовим на житло грошей нема, а всяким жулікам є. Толерантність…
Анонім до Він Показати IP 10 Липня 2021 23:28
Це сізо, людей, що чекатимуть там суду, ще ніхто не засудив і не визнав жуліками. А на рахунок житла, то я підтримую купівлю житла за рахунок бюджету тільки для сиріт і інвалідів якщо вони цього потребують. Я не маю бажання скидатися на другу або навіть третю квартиру полковнику, який йшов в армію щоб красти, а не захищати країну. Але бач так склалося, що війна, і доводиться виконувати прямі посадові обов'язки військового - воювати.
Анонім до Анонім Показати IP 10 Липня 2021 23:38
Давайте тоді по квартирі вчителям бо вони вчать, лікарям бо лікують, зварювалникам ....- всім хто робить свою роботу. Ее ні квартири тим, хто 25 років розкрадав своє робоче місце, не виконував свою роботу бо не було потреби(і слава Богу що не було), а тут прийшось попрацювати (повоювати). І тепер ми всі їм должні...
369 до Анонім Показати IP 11 Липня 2021 09:25
Не годуєш свою армію, тоді годуєш чужу,-ЦЕ ЗАКОН. І ти тролику це знаєш, тому й на військових котиш бочку.
Ахаз Показати IP 10 Липня 2021 23:07
Ойойойой. Не набагато краще ніж було. Хто робив цей ремонт? Лінолеум хвилями, стінова плитка на підлозі, розетка під потолком, а змішувач на рівні п'ят, про плиточні шви і стикування плитки з душовим піддоном я взагалі мовчу. Мені б було стидно показувати таке, ще й називати це якимось досягненням. Жах
112 до Ахаз Показати IP 11 Липня 2021 10:08
63 тис. грн - це лише вартість основних матеріалів . Туди не включено вартість робіт , тому , можливо , роботи виконувала дармова робоча сила . Якщо ж роботи виконувались підрядниками , то не за 63 тис грн (грамотний кошторисних збільшить цю суму втричі ) .
Всезнайко Показати IP 10 Липня 2021 23:41
Для себе готує?
Анонім Показати IP 11 Липня 2021 00:59
За чиї гроші бенкет?Хай відробляють.
Анонім Показати IP 11 Липня 2021 09:42
Толерантність до злочинців, а не до їхніх жертв. Фу. Гидко. Показали б краще які умови у гуртожитках для нормальних людей
олександр до Анонім Показати IP 11 Липня 2021 12:00
А звідки ви знаєте що буде з вами завтра,післязавтра ,чи через рік ? Можливо і вам по якійсь причині прийдеться відвідати цей відремонтований заклад,а то і того гірше .. Знає тільки Бог.. Як кажуть в народі ... від тюрми і від суми не зарікайся.
Анонім до олександр Показати IP 11 Липня 2021 19:15
так ніхто не застрахований від ього, щоб жити у гкртожитку і від того, щоб лікуватись у лікарні чи від того, щоб доводити своїх дітей у сільську школу. Проте чогось приводять до ладу не сільську школу чи маленьку лікарню, а камеру сізо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus