USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Поліція Лондона затримала двох підозрюваних у вбивстві 39 китайців, знайдених у вантажівці

25 Жовтня 2019 22:49
Поліція Лондона затримала двох підозрюваних, які можуть бути причетні до загибелі 39 осіб, тіла яких виявили в кузові вантажівки-контейнеровоза в місті Грейс, на південному сході Англії, повідомляє The New York Times.

Правоохоронці заявили, що чоловік і жінка 38 років з Уоррінгтона, міста на північному заході Англії, були заарештовані за підозрою в ненавмисному вбивстві та змові з метою торгівлі людьми. Поліція вийшла на слід підозрюваних після проведення посмертних оглядів загиблих. У четвер останки 11 осіб з вантажівки були доставлені машиною швидкої допомоги з порту Тілбері в морг, а розтин почався у пʼятницю, 25 жовтня.

Вантажівку з 39 тілами поліція графства Ессекс виявила вночі 23 жовтня приблизно за 30 кілометрів на схід від Лондона. За підозрою у вбивстві раніше затримали водія, 25-річного вихідця з Північної Ірландії. Вантажівка, у якій знайшли тіла, належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus