USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Власником вантажівки, у якій знайшли тіла 39 людей, виявилася ірландська компанія

25 Жовтня 2019 17:07
Вантажівка, у якій знайшли тіла 39 людей, належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd. Цю інформацію підтвердив прессекретар компанії, повідомляє агентство RTÉ.

GTR базується в Дубліні, але також має філіали у графствах Лаут та Монахан. За словами представника компанії, вантажівку орендували у Монахані 15 жовтня зі ставкою 275 євро на тиждень.

Компанія вже зв’язалася з поліцією графства Ессекс і надала їй інформацію про особу та компанію, яка взяла вантажівку в оренду. Всі вантажівки Global Trailer Rentals оснащені GPS-трекерами, і компанія збирається надати дані своєї системи відстеження правоохоронцям.

Компанія висловила щирі співчуття рідним та друзям загиблих.

Вантажівку з 39 тілами поліція графства Ессекс виявила вночі 23 жовтня приблизно за 30 кілометрів на схід від Лондона. За підозрою у вбивстві затримали водія, 25-річного вихідця з Північної Ірландії.

Спочатку правоохоронці вважали, що вантажівка прибула у країну з Болгарії, та пізніше з’ясувалося, що вона в’їхала у Велику Британію із Зебрюгге (Бельгія) через англійський порт Пурфліт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus