USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку впіймали п’яного агресивного самооборонівця за кермом

29 Листопада 2016 13:01
Учасник громадського об’єднання «Самооборона Волині» Сергій Ляшенко керував транспортним засобом у нетверезому стані та чинив опір патрульній поліції при спробі його затримання.

Інцидент трапився ввечері 26 листопада у Луцьку на вулиці Лютеранській, поруч з «Будинком скульптора». Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Патрульна поліція Луцька підтвердила факт затримання нетверезого водія, в крові якого виявили аж 2.18 проміле алкоголю. На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення згідно ч.1 статті 130 (КУпАП) - керування транспортним засобом у нетверезому стані - та відпустили. Міру покарання правопорушнику буде обирати суд.

Крім того, як стало відомо ІА Волинські Новини, правопорушником є 28-річний самооборонівець Сергій Ляшенко. Чоловік чинив опір поліції та поводився агресивно, погрожуючи патрульним дубинкою.
Водночас, сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук член громадського формування «Самооборона Волині» Олександр Лєсной написав, що порушником правопорядку у Луцьку справді був самооборонівець. Щодо інциденту – триває перевірка у лавах активістів.

«Член ГФ «Самооборона Волині» Ляшенко С.В. не перебуваючи на чергуванні, був затриманий ПП за водіння авто у нетверезому стані, продув драгер, який показав 2.18 проміле, за що на нього було складено протокол згідно ст 130-ї. На даний час, вищезгадана особа відсторонена від несення служби по охороні громадського порядку у м. Луцьку, на чергових зборах ГФ буде прийнято рішення про те, чи буде його виключено зі складу ГФ. За рішенням керівників ГШР, Ляшенко С.В. на чергування виходити не буде, але відмовитись від людини, яка зробила помилку в житті, ми не можемо, тому до загальних зборів організації Сергій буде збирати сухпайки воїнам, приймати участь у формуванні передач на передову. Ми активно боремося із вбивцями за кермом, а тому категорично засуджуємо такий вчинок самооборонівця - людини, яка повинна бути взірцем. Але, на жаль, так сталося, тому за свій вчинок він відповість за законом», - йдеться у повідомленні Лєсного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
іван Показати IP 29 Листопада 2016 13:25
помилитися можливо при наборі номера телефону,а тут пяний за кермом -гнати в шию-і взагалі що це за самооборона-працювати треба ,а не як цигани збирати сухпайки.
Сєдой Показати IP 29 Листопада 2016 13:41
Панове поліцейські!!!!Це ж" самооборона" !!!!!
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2016 14:02
Такі як цей позорить всі громадські організації. як на мене з них має бути подвійний спрос плюс будеж старатись отмазатись....
джек до Лучанин Показати IP 29 Листопада 2016 15:43
а навіщо вони в даний час взагалі потрібні? в деяких навіть гроші платять це бред. А в деяких по 2000 людей щей зброю мають.
опер Показати IP 29 Листопада 2016 14:22
Ви думаєте інші самооборонівці не такі.
Оревуар Показати IP 29 Листопада 2016 14:36
Розігнати нафіг ту шарашкіну кантори! Один краще другого! То г*мік, то підафіл, то алік
Анонім. Показати IP 29 Листопада 2016 14:42
Накінець показалася вершина айсберга, от тобі і наша свята самооборона, як кажуть "за що боролися на те і напоролися". Робіть висновки шановні, хто допомагає наводити порядок в місті, а це лише капля В морі, нехай розкажуть про недотримання ПДР, ліві машини і т.д.
Луча(Е)нін Показати IP 29 Листопада 2016 15:51
"менти" вибачте зараз "понти" фуфло, а самооборона лажа
Мент до Луча(Е)нін Показати IP 29 Листопада 2016 17:37
Причому тут вся ментура? Один їздив п'яний, а винні всі??? Знаю багатьох із ментів- порядні хлопці, шкода, але в сім'ї звичайно не без "урода". Коментатори (анонім, оревуар, ОПЕР) і їм подібні, сплять і бачать щоб не було ментів. Бо тоді за бабки можна буде "порєшать" з самобороною, або в судах. Згадайте скільки було затримано різних рангів можновладців, п'яних за кермом. І чи знали-б ми про це якби не було ментів.
САК Показати IP 29 Листопада 2016 16:07
Причому тут вся самообона? Один їздив п'яний, а винні всі??? Знаю багатьох із самооборони- порядні хлопці, шкода, але в сім'ї звичайно не без "урода". Коментатори (анонім, оревуар, ОПЕР) і їм подібні, сплять і бачать щоб не було Самооборони, втомайданівців. Бо тоді за бабки можна буде "порєшать" з мєнтами, або в судах. Згадайте скільки було затримано різних рангів можновладців, п'яних за кермом. І чи знали-б ми про це якби не було Самооборони...
Іван суддя до САК Показати IP 29 Листопада 2016 17:34
Так само напиши про суддів. Так причому тут всі судді ? Один їздив п'яний суддя, а винні всі??? Знаю багатьох із суддів- порядні хлопці, шкода, але в сім'ї звичайно не без "урода". Коментатори і їм подібні, сплять і бачать щоб не було суддів. прокурорів. Бо тоді за бабки можна буде "порєшать" . Згадайте скільки було суджено різних рангів можновладців, п'яних за кермом. І чи знали-б ми про це якби не було суддів. Так якось так.
Лучанка Показати IP 29 Листопада 2016 17:54
Відео шокує. Скульптуру переплутали з пяним самооборонівцем. Напевно оператор був "під газом".)
Алік Показати IP 29 Листопада 2016 21:39
Українець сучасний повинен бути трезвенніком. Вживання алкоголю-це показник совковості. Адже що засуджуеться у руських- вживання алкоголю. На майдані була кричалка- "Хто не скаче- той москаль." Зараз майдану нема,е земля Українська. І кричалку треба нову: "Хто пье горілку-той москаль"- тоб-то не паріот тіла українського.
Лучанка Показати IP 30 Листопада 2016 11:02
Знаю цього аліка особисто. В житті ніде не працював, одні п'янки. І тут пішов в самооборону. По цьому "екземпляру" відповідна думка про склад самооборони.
кум Показати IP 11 Грудня 2016 17:35
кум!Скульптура--це прикольно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus