USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Поліція відмовлялася реєструвати скаргу щодо вирізування дерев у Луцьку

5 Серпня 2016 17:17
Луцький активіст Володимир Єгоров відстояв у суді прийняття своєї скарги на комунальників, яку не хотіли реєструвати поліцейські,- повідомляє VolynTimes.

27 липня по проспекту Відродження,2 у Луцьку працівники ДКП "Луцьктепло" почали спилювати дерева та проводити роботи з перенесення теплотраси з метою подальшого будівництва торгового підприємства.

Учасник ініціативної групи «Збережемо древній Луцьк» Володимир Єгоров подав повідомлення про правопорушення до відділку поліції за цим фактом. Проте, приймати це повідомлення від громадянина, як передбачає Кримінально процесуальний кодекс України, правоохоронці відмовилися.

Відтак, лучанин вирішив довести правду у суді та оскаржити дії поліцейських.

Розгляд справи тривав у луцькому міськрайонному суді впродовж двох засідань, в результаті чого Володимир зміг довести реєстрації своєї скарги.

Судовий орган прийняв ухвалу про реєстрацію кримінального провадження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Aya Показати IP 5 Серпня 2016 19:12
Переконаний, що того полійянта треба прогнати з поліцийних лав. Воно має стояти на сторожі закону і прав громадян. Цікаво що думає на цю тему Голова районної ради?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus