USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція врятувала дівчину, яка виконувала завдання «групи смерті»

28 Березня 2017 08:44
У Запорізькій області завдяки вчасному втручанню поліції вдалося врятувати дівчину-підлітка, яка виконувала завдання куратора суїцидальної групи смерті.

Наразі дитина проходить реабілітацію під наглядом педагогів та психологів, повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області, інформує ТСН.

Зазначається, що 24 березня о 12:20 до чергової частини Більмацького відділення Бердянського відділу поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення з Комиш-Зорянської селищної ради, куди звернулась директор однієї з шкіл. Керівник навчального закладу розповіла, що учениця 8-го класу бере участь у суїцидальній спільноті.

«Під час перевірки працівники поліції встановили, що 14-річна дівчина більше двох тижнів зареєстрована у суїцидальній спільноті та дійшла до 5 рівня квесту. Під час огляду дитини виявлені порізи на губі, грудях та руках. Шосте завдання вона виконати не встигла, оскільки про її участь у спільноті дізналися викладачі школи і батьки»», – йдеться у повідомленні.

Завдяки спільним зусиллям працівників ювенальної превенції місцевого відділення поліції та служби у справах дітей підлітка направлено до комунального закладу «Пологівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради.

У поліції додали, що зараз життю та здоров'ю дівчини нічого не загрожує. Дитина перебуває на реабілітації під наглядом педагогів і психологів. Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності.
Як повідомлялося раніше, у Луцьку врятували від самогубства неповнолітню – учасницю «групи смерті».

Уже понад два роки в соцмережах діють спільноти, які закликають підлітків вступити в небезпечну гру, результатом якої має стати самогубство. Лише нещодавно кіберполіція активно почала повідомляти українців по небезпечні «групи смерті».

Днями в Рівненській області вдалося врятувати двох 19-річних дівчат, які були учасниками суїцидальних груп.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку виявили групу підлітків, які почали небезпечний квест «Синій кит» з самогубством гравця в кінці. Про виявлене уже повідомили у департамент кіберполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus