USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція затримала підозрюваного у нападі на прес-клуб газети у Херсоні

19 Січня 2019 19:17
Поліція затримала голову обласної організації Соціалістичної партії за підозрою в нападі на офіс газети «Новий день».

Про це заявив сьогодні, 19 січня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє Укрінформ з посиланням на Департамент комунікації МВС України.

«Зараз проводиться перевірка причетності затриманого до силового інциденту в прес-клубі газети «Новий день» – бійка, застосування травматичної зброї і сльозогінного газу. Йому оголошено про підозру у вчиненні протиправного діяння, передбаченого ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, та буде прийнято рішення про запобіжний захід», - зазначив Аваков.

Він поінформував, що глава Соціалістичної партії Ілля Ківа оголосив про свою участь в президентських виборах і наголосив, що це неприпустимий приклад виборчої активності.

«У таких випадках Нацполіція буде діяти жорстко у рамках закону. Виборча кампанія повинна проходити спокійно і мирно – без пострілів, сльозогінного газу та силових акцій! Ми будемо дуже жорстко припиняти будь-які спроби дестабілізації ситуації в країні та в будь-якому населеному пункті у цей особливий період для країни», - наголосив Аваков.

Подія сталася вчора, 18 січня, у м. Херсон, під час прес-конференції одеських підприємців. У ході конфлікту невідомі розпилили сльозогінний газ і відкрили вогонь із пістолета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus