USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Половина членів бюджетної комісії отримала повістки до СБУ, – Імберовський про тиск влади

23 Листопада 2018 18:26
Про ФондПетра Порошенка, тиск влади та повістку до СБУ в ефірі телеканалу «Аверс» розповів депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Михайло Імберовський.

У четвер, 22 листопада, українську громадськість сколихнула новина про виділення Фонду Петра Порошенка 1 млрд грн з державного бюджету. Мета більш ніж благородна – фінансування освітніх та наукових програм для молоді. Депутат Михайло Імберовський висловив хвилювання, щодо можливості нецільового використання державних коштів, пише прес-служба УКРОПу.

«Створення цього фонду напередодні виборів яскраво ілюструє те, що ніхто не зацікавлений вирішувати реальні проблеми населення. Серед правок до державного бюджету були дійсно дуже актуальні речі. Зокрема, про підключення Інтернету у сільських школах, придбання шкільних автобусів. Однак, це нікому не цікаво, ніби і не існує цих проблем. Особливо гостро сьогодні постало питання компенсації населенню витрат через підвищення тарифів. Усі ці правки ніхто не прийняв. Створити сумнівний фонд, виділити на нього мільярд гривень у час, коли більшість населення на межі зубожіння – більшого цинізму ще не було», – зазначив Михайло Імберовський.

Що ближче до виборів, то більший тиск чинять на опозицію. Це твердження в історії українського політикуму уже стало аксіомою. Зі слів Михайла Імберовського, стало відомо, що більшість членів бюджетної комісії Волинської обласної ради уже отримали повістки до СБУ.

«Майже половина членів бюджетної комісії отримала повістки до СБУ. Я також у когорті тих, кого невдовзі запитуватимуть про державну зраду. Боятися нічого, адже комісії, бюджетні слухання ми проводимо публічно, працюємо із департаментами обласної державної адміністрації. Рішення про те, куди спрямовувати кошти також приймаємо спільно. Це насамперед позиція голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Депутатський корпус працює над тим, аби зробити усе максимально відкритим, доступним для людей», – розповів Михайло Імберовський.

До слова, жодного депутата з провладної політичної сили на допит в СБУ не викликали. Попри тиск та спроби залякування Михайло Імберовський не втрачає віри у торжество правди.

«У скрутні моменти я пригадую істину про те, що сонце вранці однаково зійде. Вірю, що обман, блюзнірство, злочини проти людей не приховати. Маю надію, що нам вдасться перейти до конструктиву, адже у всіх нас одне завдання – розвивати Волинь, примножувати її багатства, робити життя людей легшим», – підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СБУ Показати IP 23 Листопада 2018 18:32
Ну і що тут такого? Якщо вам немає чого боятися, то нехай питають.
дідо Показати IP 23 Листопада 2018 18:35
Чесній людині нема чого боятися питань СБУ.
Згоден до дідо Показати IP 23 Листопада 2018 19:11
Але насторожило інше: одразу заявляють про тиск. Чи щось мають на совісті?
Хм Показати IP 24 Листопада 2018 08:04
Питатимуть, за що так часто їздите відпочивати, де берете гроші? Чим займаєтесь, де працюєте, а сидіти і язиками плескати... вибачте не мішки носити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus