USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Половина сільськогосподарських підприємств Волині не мають у своєму штаті агрономів

29 Січня 2009 18:26

На Волині не вистачає спеціалістів із надання сільським господарствам консультаційних послуг щодо захисту рослин. Про це розповів заступник начальника Державної інспекції захисту рослин Волинської області Сергій Кичук на нараді з питань підсумків роботи служб захисту рослин в області, – повідомляє 29 січня репортер «Волинських Новин».

За словами Сергія Кичука, з трьохсот сільськогосподарських підприємств лише половина має у своєму штаті агрономів. А спеціалістів із захисту рослин в області взагалі є тільки тринадцять.
Щодо спеціалістів служби із захисту рослин, то Сергій Кичук повністю задоволений їхньою роботою. Винятком було лише питання здачі звітів.
Також заступник начальника підняв проблему фінансування галузі захисту рослин, яке, на переконання посадовця, є недостатнім. Згідно із його словами, не вистачає оргтехніки, комп’ютерного забезпечення, спеціальних приладів, а також транспорту.
«Ми кожного року піднімаємо ці питання, однак зрушень у позитивну сторону досі немає», – зауважив Сергій Кичук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus