USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польща відкрилася для українських туристів

9 Вересня 2021 12:35
Із 9 вересня 2021 року Польща відкрила свої кордони для українських туристів. Але для в’їзду потрібно дотримуватися певних умов.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

За його словами, термін 10-денного карантину в Польщі буде скорочено при наявності негативного результату тесту на коронавірус, який зроблений не раніше 7-денного періоду з моменту в’їзду на територію Польщі. Завершенням карантину вважається наявність в телеінформаційній системі запису про негативний результат тесту.

Від карантину звільняються:

- вакциновані від COVID-19 (при наявності англомовного/польськомовного документального підтвердження повного курсу вакцинації вакциною, зареєстрованою в ЄС – Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca, Jonson & Jonson);

- ті, хто перехворів на COVID-19 (при наявності документального підтвердження);

- водії та члени екіпажів авіа-, залізничних, судноплавних і автотранспортних засобів, студенти, дипломати, медики, журналісти та інші категорії.

Раніше ми повідомляли, що Норвегія та Фінляндія дозволили в’їзд вакцинованим українцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідомий Показати IP 9 Вересня 2021 14:32
Хто проявив громадянську свідомість і записався через "ДІЮ" на вакцинацію - отримав Коронавак. Хто НЕ проявив громадянську свідомість - того в серпні провакцинували Файзером. (Бо того Файзера вже було як гною). Німеччина, Польща, Італія так і не визнали Коронавак - треба сидіти на самоізоляції. Тепер питання - хто залишився в дурнях ???
Анонім до Свідомий Показати IP 9 Вересня 2021 15:07
В мене від ковіду помер друг. Тоді в Україну потрапляли лише перші партії вакцин - ковішилд, короновак, і ті в обмеженій кількості, як ситуація буде розгортатись далі було не відомо. Ті люди, які з близька вже бачили що таке коввід, були раді будь-якій вакцині і свідомість тут ні до чого. А те що европа не визнає вакцини схваленої ВООЗ - свинство, шкурний інтерес, зверхність і дискримінація. Але нічого, все можна пережити лише б жити, все інше другорядне.
НІмкеня Показати IP 12 Вересня 2021 11:39
Вакцинувалася Файзером , реєстрація була через дію, перший раз задзвонили запропонували Коронавак, відмовилася , попросила відмітити що потребую файзер. Задзвонили в кінці липня , насьогодні двічі вакцинована , вакцина Файзер. Вакцмнацію перенесла легко , лише трішки боліло плече але на другий день все було ок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus