USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Польський гурт присвятив пісню українським загиблим воїнам

21 Жовтня 2015 14:00
Польський гурт «Еней» презентував композицію «Біля тополі» про військових, які загинули за Україну, – повідомляє Еспресо.TV.

Пісню виконали українською мовою.

До слова, хоч «Enej» і польський гурт, більшість його учасників має українське коріння.

Так, за інфорацією Вікіпедії, «Enej» (українською Еней) – польський роковий гурт, створений 2002 року в Ольштині братами Петром і Павлом Солодухами та їхнім другом Лукашом Койрисом, що став їх менеджером. Музика гурту – це альтернативний рок, який інспірований українською народною музикою.

Додатково у музиці Enej можна віднайти елементи ска, реггі та джазу. Назва гурту походить від головного героя Енеїди Івана Котляревського. Пісні гурту звучать українською та польською мовами.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що «Тартак» створив відео про «кіборгів». Кліп на пісню «Висота (Ніхто, крім нас)» створили на основі матеріалів із мережі YouTube і присвятили захисникам донецького аеропорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus