USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Польський майстер, який виготовляє протези для бійців, їде до Луцька

12 Вересня 2016 08:44
Польський майстер, який виготовляє якісні протези, днями приїздить до Луцька. Волинських бійців, яким потрібне протезування, або сервісне обслуговування протезів просять звертатися з телефоном - 0507291968.

"18 вересня в Луцьк приїзджає наш друг Leszek Kloszewski, який виготовляє в Польщі добрі протези для наших хлопців. Мета його приїзду - сервісне обслуговування вже зроблених протезів і зняття мірок (гіпсових зліпків) хлопцям, які ще будуть в нього протезуватись. Крім запланованих пацієнтів, запрошуємо усіх, хто потребує протезування і також тих, кому вже зроблений протез в Україні, але не влаштовує його якість або є певні труднощі при ходьбі", - йдеться у повідомленні на сторінці Центру допомоги учасникам АТО.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, як воїн 51- бригади Андрій Зань отримав від цього польського майстра нову ногу. Майстер має більше 30 років досвіду протезування, захоплений новими технологіями і сповідує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Крім того, він – патріот України.

Зі слів волонтерів, за огляд і зняття мірок платити не треба.

"Прошу зголошуватись особистим повідомленням або по телефону 0507291968 (після 17.00 ) для планування роботи Майстра. Також прошу, якщо хтось знає Іру Іванюш (Лютик), повідомити її, що Майстер хоче зробити їй добрі протези. Ми не нав"язуємось, а хочем і можем їй щиро допомогти.. Прошу максимально розповсюдити і переказати тим, хто хотів би мати добрі протези.. Прошу максимально розповсюдити", - додає Олег Савчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus