USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поляки допоможуть «підрихтувати» агросектор Волині до євростандартів

28 Травня 2009 12:40
У рамках проекту «Агро-шанс. Програма спеціалізованих семінарів і навчальних візитів для представників галузі сільського господарства Волинської області. Україна», поляки підготовлюватимуть волинських аграріїв до вимог Європейського Союзу щодо ведення сільського господарства. Про це заявив під час конференції «Агро-шанс» голова Фундації «Центр локального розвитку» Маріуш Сенкевич, – 28 травня повідомляює репортер «Волинських Новин».
За словами голови Фундації «Центр локального розвитку», в Україні сільське господарство розвинене, проте у Євроcоюзі є інші вимоги до його ведення. «Ми хочемо вам показати ці вимоги для того, щоб ви підготувалися до тих змін, які вас чекають», – додав він.
Як розповів Маріуш Сенкевич, головна мета проекту – підтримка розвитку агропромислового розвитку шляхом підвищення кваліфікації та обміну досвідом у сферах впровадження сучасних технологій та європейських стандартів ведення господарства та його деверсифікація.
«Нашим партнерами в Україні є Центр громадських молодіжних організацій «Наша справа», Центр Європейської інформації у місті Луцьку та Волинська ОДА», – сказав пан Сенкевич.
За словами голови Фундації «Центр локального розвитку», Проектом передбачені семінари та тренінги як в Україні, так і виїзди груп з України до Польші. «Візити до Польші відбуватимуться не як на екскурсії. Ми проводитимемо там навчання», – додав пан  Сенкевич.   
Довідково:
Проект «Агро-шанс. Програма спеціалізованих семінарів і навчальних візитів для представників галузі сільського господарства Волинської області. Україна» реалізується за фінансової підтримки Програми польської закордонної допомоги Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2009 році.     
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus