USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер народний депутат Андрій Іванчук

25 Вересня 2023 09:34
Пішов з життя народний депутат України, колишній голова правління ВАТ «Володимирцукор» Андрій Іванчук.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

«Сьогодні вночі відійшов у вічність народний депутат України, депутат 7-го, 8-го, 9-го скликань Андрій Іванчук», – зазначив він.

Стефанчук висловив співчуття рідним та близьким Іванчука у звʼязку з передчасною смертю.

За інформацією УП, попередня причина смерті – відрив тромбу.

Іванчук народився 16 червня 1973 року в Івано-Франківську. Вперше до парламенту він потрапив у 2012 році за списком партії «Батьківщина». На позачергових виборах 2014 року Іванчук балотувався до Верховної ради вже від партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка.

У Верховній Раді 9-го скликання перебував у складі депутатської групи «Довіра», очолював підкомітет з питань банківської діяльності, монетарної стабільності, взаємодії з Національним банком України та захисту прав споживачів фінансових послуг Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus