USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські нардепи не підтримали звільнення бізнес-партнера Коломойського

19 Березня 2015 15:15
Волинські нардепи не проголосували за відставку бізнес-партнера Ігоря Коломойського,нардепа з «Народного фронту» Андрія Іванчука з посади голови комітету з питань економічної політики, – йдеться на сайті видання «Вголос».

За проект Постанови про відкликання Іванчука А.В. з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики (№2418) проголосували лише 149 нардепів. З волинських депутатів лише Ігор Лапін підтримав відставку Андрія Іванчука.

Натомість не голосували за відставку партнера олігарха з займаної посади голова волинського «Народного фронту» Ігор Гузь, його однопартієць Юрій Савчук, а також волинські олігархи Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Зазначимо, що Андрія Іванчука звинувачують у тому, що він блокує скликання засідання комітету, на якому мають розглядати законопроект про акціонерні товариства, метою якого є відібрати в Ігоря Коломойського контроль над «Укрнафтою». У разі його ухвалення державна скарбниця отримає 2 мільярди гривень дивідендів з компанії «Укрнафта». Утім нардепи, наближені до олігарха, всіляко блокують цю ініціативу.

Згідно з даними ЗМІ, нардеп від «Народного фронту» Андрій Іванчук є другом прем’єра Арсенія Яценюка і бізнес-партнером олігарха й голови Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
інформ Показати IP 19 Березня 2015 15:19
А ще сьогодні звільнено з посади голови Укртранснафти Олександра Лазорко! Він забарекадувався у кабінеті і не пускає нового призначеного. "Викурювати" Лазорка з кабінету прибув спецпідрозділ СБУ "Альфа"! Далі буде...
УП до інформ Показати IP 19 Березня 2015 16:18
Виконуючий обов’язки голови правління "Укртранснафти" Юрій Мірошник призначить перевірку діяльності компанії за часів свого попередника Олександра Лазорка. Про це він заявив "Українській правді" після того, як стало відомо про його призначення. "Ми будемо перевіряти, що було зроблено в компанії, поки директором був Лазорко: роботу, фінансові показники. Я знаю ситуацію, я все життя працював у правоохоронній галузі", - зазначив Мірошник. Він додав, що працював в СБУ. Раніше повідомлялося про те, що відсторонений голова правління Лазорко відмовлявся залишити робочий кабінет. У результаті перестановок не обішйлося без постраждалих. Фото "Української правди" Як повідомили УП, начальник управління фінансової та економічної безпеки "Укртранснафта", Григорій Литвинчук під час обідньої перерви на 7 поверх будівлі, де знаходиться приймальня голови правління, "увірвалися невідомі люди, почали ламати двері та розбивати їх". За його словами з ними були журналісти телеканалів "Інтер" та "24". "Сказали,що вони прийшли разом із Савченком (голова Наглядової Ради "Укртранснафта" – УП) та Мірошником, щоб зайняти робоче місце. У підсумку мені склом порізали палець, розбили носа нашому голові управління із безпеки Володимиру Козорізу. Також нібито зламали руку охоронцю Володимиру Чайці. До нього зараз приїхала швидка", - повідомив Литвинчук. У будівлю "Укртранснафти" приїхали працівники правоохоронних органів для того, щоб скласти протокол про правопорушення. Нагадаємо, у четвер, 19 березня, на засіданні Наглядової ради ПАТ "Укртранснафта" було прийнято рішення про відсторонення Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління товариства з 19 березня 2015 року.
опа Показати IP 19 Березня 2015 15:23
Порох пре на Беню)))
нана до опа Показати IP 19 Березня 2015 16:22
А Беня добре ВСЮ Україну "доїть"!!!
балакун Показати IP 19 Березня 2015 15:26
Як ми можемо перемогти агресора, якщо наші бояри між собою чубляться і думають тільки про свою кишеню?
ляпотун до балакун Показати IP 19 Березня 2015 16:20
Це не бояри, а олігархи які знущаються з людей і України і прикриваються війною!!!
Оса Показати IP 19 Березня 2015 15:31
Жиди чубляця а у українців чуби тріщать
Джміль Показати IP 19 Березня 2015 15:40
все в цьому житті продається....
Укр Показати IP 19 Березня 2015 15:40
Не треба, Ігор Гузь нежид, а за Коломоя..
Оса до Укр Показати IP 19 Березня 2015 15:42
він гірше..
УкрА до Укр Показати IP 19 Березня 2015 16:21
Ну на грошах його, яка різниця?! За гроші і Волинь продасть, що вже з успіхом і робить!!!
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 09:54
Куди не глянь усюди патріоти...Патріотизм пре з усіх боків,а працювати чесно ніхто не хоче....Все і сьогодні красти всі хочуть ... Ми хочемо щось одні від одних, а самі не кращі ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus