USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Помер відомий актор із серіалу «Доктор Хто»

20 Серпня 2022 06:33
Зірка серіалів «Метелики» і «Доктор Хто» британський актор Брюс Монтегю помер у віці 83 років.

Повідомлення про смерть актора підтвердив його агент, передає Ехргеѕѕ.

Агентство талантів Belfield and Ward також підтвердило цю новину в своїй заяві, написавши: «Нам дуже сумно повідомляти, що славний Брюс Монтегю помер. Такий джентльмен, якого буде дуже не вистачати. Який талант і яка кар’єра на сцені і на екрані! Відпочивай, люба людино!»

Актор Брюс Монтегю найбільш відомий роллю Леонарда Данна в ситкомі BBC Two «Метелики», який транслювався з 1978 по 1983 рік.

У 2000 році він знявся в якості запрошеної зірки в аудіопригоді Доктора Хто «Машина геноциду», а в наступному році разом з Полом МакГанном знявся в оповіданні Доктора Хто «Меч Оріона». У 2015 році він з’явився в якості гостя в «Холліокс» в ролі Дерека Клафа.

Брюс Монтегю також зробив успішну кар’єру на сцені, зігравши кілька ролей у Вест-Енді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus