USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помічник нардепа збив учасника блокади ОРДЛО і втік

7 Березня 2017 08:29
Помічник депутата Тетяни Чорновол Андрій Дзіндзя на авто збив одного з учасників торговельної блокади під час сутичок. Чоловік втік із місця аварії.

Про це написала у Фейсбук журналістка Вікторія Мамотюк.

Вона зазначила, що постраждалий ветеран АТО написав заяву до поліції. Згодом Андрія Дзіндзя було затримано на блокпосту.

У Штабі блокади підтвердили інформацію про інцидент і додали, що подія сталась на редуті «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці.

Внаслідок наїзду учасник блокади отримав тілесні ушкодження. Удар автівкою був настільки сильним, що від зіткнення з чоловіком на автомобілі нападника залишилась вм'ятина на крилі машини.
Нагадаємо, нардепа Тетяну Чорновол, яка приїхала на зустріч з учасниками блокади ОРДЛО, закидали яйцями.

Так, Чорновол, вдаючись до нецензурної лексики, наполягала, що учасники неправі, пропонувала їм припинити блокаду і боротися з контрабандою іншими методами, але активісти відмовилися про них слухати.

«Народна депутатка Тетяна Чорновол знаючи, що справжні чоловіки не вдарять жінку, приїхала до учасників блокади торгівлі з окупантами і влаштувала справжню провокацію. Вона вимагала припинити блокаду, називала ветеранів АТО Путінськими прихвостнями, імпотентим та іншими образливими словами. Але знайшлася інша жінка, яка ввалила Чорновол по обличчю», - написала Мамотюк і опублікувала відповідне відео інциденту.

УВАГА! На відео - нецензурна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
555 Показати IP 7 Березня 2017 09:50
Закрийте вже цю психічно не врівноважену особу у відповідному закладі охорони здоров'я. Господи, хто ж в нас керує країною - як не жуліки з баригами, то психічно хворі.
Петро Показати IP 7 Березня 2017 10:08
Чорновол забула, що сама творила! Гроші засліпили і так невеликий її розум!
клава Показати IP 7 Березня 2017 12:29
Чорновол супер - секси !!!
Анонім Показати IP 9 Березня 2017 15:53
може просто чорновол нехватае сексу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus