USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 180 тисяч боргу: у Луцьку п'яти домогосподарствам відключили воду

31 Січня 2022 20:36
У Луцьку 17 власників помешкань боргують «Луцькводоканалу» за надані послуги з централізованого водопостачання 181 тисячу 77 гривень. П’ятьом із них 31 січня відімкнули воду.

Про це розповіла речниця «Луцькводоканалу» Ольга Федоренко, інформує Суспільне.

Працівники комунального підприємства, зазначила речниця, відключили від цих послуг не всі 17 помешкань, а поки лише частину осель. Решту домогосподарств попередили про відключення від послуги у разі несплати боргу.

Серед найбільших боржників – і окремі квартири в багатоповерхівках, і приватні будинки.

Зі слів Ольги Федоренко, відключають послуги водопостачання та водовідведення тим домогосподарствам, які ігнорують повідомлення про потребу сплатити рахунки.

«Про відключення йдеться, коли боргують умовно понад 40-60 тисяч гривень. Але робота ведеться з усіма боржниками. Якщо є заборгованість від п’яти тисяч, то працівники залишають повідомлення про необхідність погасити борг», – додала речниця «Луцькводоканалу».

Ольга Федоренко додала: воду підключатимуть повторно лише у випадку повної оплати боргу або укладання договору реструктуризації щодо поетапного погашення заборгованості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОВК Показати IP 31 Січня 2022 22:37
Цікаво було б подивитися сам прцес відключення. Власники цих помешкань не билися не сварилися з відключальниками ?
Цивілізований європе Показати IP 1 Лютого 2022 08:29
Оплата за комунальні послуги прямопропорційна економічній та соціальній турботі держави щодо своїх громадян. Саме у таких речах особливо гостро видно усю славу України.
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2022 14:38
Правильно роблять. Є такі хитрі що можуть платити а не платять. А бідні пенсіонери не допускають заборгованості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus