USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Раді стався переворот, - нардепи

15 Березня 2017 12:37
Заступник керівника фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв вважає безпрецедентним допуск у сесійну залу парламенту військових, передає видання «Вечерние вести».

«Це заборонено робити без відповідного рішення ВРУ», - заявив народний депутат в коментарі журналістам у кулуарах парламенту.

За словами Сергія Соболєва, віце-спікер Оксана Сироїд закрила сьогодні засідання парламенту через те, що невідомі люди зайшли у сесійну залу без відповідного рішення парламенту.

Зі свого боку, народний депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель заявила, що те, що сьогодні сталося в парламенті - це переворот.

«Вони - «Народний фронт», БПП і Радикальна фракція Ляшка - завели у зал Нацгвардію. І я дякую віце-спікеру Оксані Сироїд, яка миттєво закрила засідання парламенту, щоб не перетворювати Верховну Раду на виставу. Це просто переворот!» - наголосила політик.

З цього ж приводу народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко наголосив: ситуація з роботою Верховної Ради - це приклад безвідповідальності коаліції перед виборцями та народом України.

Як відомо, сьогодні віце-спікер парламенту Оксана Сироїд закрила ранкове засідання Ради після вимоги депутатів трьох фракцій дати слово правоохоронцям, що брали участь в інциденті з народним депутатом Олександром Парасюком у Слов'янську.

Зазначимо, ввечері 14 березня на блокпосту біля Слов'янська виник конфлікт через відмову групи з більш ніж 35 осіб проходити перевірку. Учасники блокади заявили, що поліція побила нардепа Парасюка разом з соратниками, а також труїла їх газом. У поліції запевняють, що нардеп почав бити силовиків і намагався відібрати у них зброю.

Натомість експерт Тарас Березовець вважає, що Парасюка необхідно позбавити депутатської недоторканності, інформує Соцпортал.

«Воїнів, які захищають країну, перебуваючи під присягою, і яких, користуючись депутатським імунітетом, вчора ображав і бив Парасюк, точно заслуговують того, щоб їм дали можливість сказати правду про вчорашній інцидент під Слов'янськом», вважає Тарас Березовець.

«Якщо закон ніяк не захищає їх від депутата-негідника, хіба можна позбавляти їх права голосу? Пора нарешті сказати, що саме час позбавляти Парасюка депутатської недоторканності", - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Степан Показати IP 15 Березня 2017 12:49
Мабуть варто згадати і цікавий збіг обставин. В березні 2014 року Крим уплив в "рідну гавань" до рашкі. Що зараз "упливе"? Розумна людина вчиться переймаючи чужий досвід. Дурна-на власних помилках. Скільки можна вже наступати на одні граблі? Уроки історії свідчать про те, що їх ніколи ніхто не вивчив.
Тарас Показати IP 15 Березня 2017 12:52
Народний фронт», БПП і Радикальна фракція Ляшка не пройшли перевірку на вшивість.
боголюбы Показати IP 15 Березня 2017 13:15
Итак парламент помойка, так что мусора там к месту.
Висновок Показати IP 15 Березня 2017 13:43
Профітькують Україну і влада і простий народ...
Трутень Т. Показати IP 15 Березня 2017 13:46
Цирк поїхав , а клоуни залишилися ... " Ми наш - ми новий мир побудуємо ..."
Анонім до Трутень Т. Показати IP 15 Березня 2017 16:36
на руінах? але функція трутнів дещо в іншому
петя Показати IP 15 Березня 2017 14:11
якій переврот?це революція свободи!
Васильович Показати IP 15 Березня 2017 15:09
Готуйтеся до виборів ВР.
андрій Показати IP 16 Березня 2017 22:47
при всій повазі до воїнів. я дякую їм за країну-я плачу податки. з моїх податків воїнам ідуть пільги+грошове забезпечення+інші виплати АЛЕ ПОВІРТЕ Я Я НЕ ХОЧУ ВІДДАВАТИ ЇМ ШМАТОК ПАРКУ НА БАЛЦІ!!! НАВІТЬ ШМАТОЧОК, А ШОБ ВИ ВЖЕ НАЇЛИСЬ ТІЄЮ ЗЕМЛЕЮ. то те що ви воїни то мої правнуки будуть ще 300 років відробляти? в кожного своя робота. я отримую 6400 зарплатні, при цьому біля 2000 податків плачу. МАЛО? ПАРК В МОГО СИНА ЗАБРАТИ ЗАХОТІВ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus