USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад чотри сотні любомльських школярів потребують підвозу

14 Квітня 2009 17:12
Голова райдержадміністрації Василь Веремчук провів апаратну нараду з питань організації підвозу учнів до шкіл району. Про це 14 квітня повідомляють «Волинські Новини».
За словами начальника відділу освіти Василя Стрільчука у цьому навчальному році підвозу потребує 415 учнів, для чого використовується 9 автобусів.
Торік в рамках реалізації державної програми «Шкільний автобус» використали 417 тисяч гривень. З них 300 тисяч – на придбання двох автобусів і 87 – на організацію підвозу. Наприкінці минулого року за кошти держбюджету придбали ще один автобус.
Як інформує сайт Любомльської РДА, вирішили питання проведення медичних оглядів водіїв. Для цього 10 медичних працівників пройшли навчання в обласному наркологічному диспансері та отримали відповідні документи.
З 1 квітня вдалося забезпечити перевезення учнів транспортом відділу до Запільської ЗОШ І-ІІ ступенів із села Лисняки та до Любомльської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 із сіл Красна Воля і Запілля. Тому відпала потреба залучати для цього транспорт приватних перевізників.
Наразі вирішується питання підвезення до школи учнів Почапівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Серед проблем, які необхідно вирішувати, виступаючий назвав зростання вартості транспортного податку при проходженні технічного огляду, вартості перевезення школярів, зношення та списання автобусів, які використали свій ресурс експлуатаційних термінів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus