USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Понад три сотні волинських роботодавців недостатньо оплачували працю

16 Березня 2009 12:12
З початку року на Волині 340 керівників підприємств та підприємців давали пояснення щодо недостатньої оплати праці найманих працівників. Про це 16 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області, у січні-лютому 2009 року на засіданнях комісій при органах місцевої влади та за участі податківців заслухали 340 керівників підприємств і підприємців, які допускають випадки виплати заробітної плати менше мінімально визначеної законодавством.
Співбесіди і такими роботодавцями таки виявилися дієвими. 192 із них підвищили  рівень виплати заробітної плати, а бюджет додатково поповнився на 39,9 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
Провели співбесіди в органах місцевої влади із 70 податковими агентами – юридичними та фізичними особами, у податкових органах із 117 податковими агентами – юридичними та фізичними особами, які допустили випадки заборгованості з виплати заробітної плати, за результатами яких 114 платників погасили заборгованість у сумі 9205,8 тисячі гривень та сплатили до бюджету 1062,2 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
Крім цього, до органів прокуратури направили матеріали по 2 податкових агентах, які допустили випадки виплати заробітної плати у розмірі менше мінімального та надіслали Територіальній державній інспекції праці у Волинській області інформацію про встановлені під час перевірок факти порушення трудового законодавства на 7 податкових агентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus