USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад три четверті волинських підприємств порушують права споживачів

7 Липня 2008 18:00
Начальник Волинського обласного управління у справах захисту прав споживачів Геннадій Кожевніков під час наради у голови Волинської ОДА 7 липня розповів, що у 84-х відсотків із 452 суб’єктів господарської діяльності, перевірених його підлеглими у 2008 році, виявили порушення. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин»
Як наголосив пан Кожевніков, основна частка наявних порушень – це відсутність відповідних супровідних документів до тієї чи іншої продукції.
Так, працівниками управління у справах захисту споживачів виявлено, що найбільше порушень відбувається у сферах надання послуг, житлово-комунального господарства, реклами, торгівлі алкогольними напоями, м’ясом і мобільними телефонами. Водночас під час перевірок торгівлі нафтопродуктами, а їх було дванадцять, «захисники споживачів» порушень не помітили.
Із семи ринків Луцька та області – лише в одному все «чисто».
Всього за порушення законодавства про захист прав споживачів до адмінвідповідальності на суму понад 35 тисяч гривень притягнуто 384 особи. На суб’єкти господарської діяльності наклали санкцій на 120,5 тисячі гривень.
В управління Геннадія Кожевникова за цей рік надійшло 606 скарг, звернень, більшість із яких – 524 – були задоволені. У громадську приймальню звернулися 556 волинян, з яких 354 прийняв сам пан Кожевніков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus