USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Попросили зателефонувати: у Ковелі на автостанції в чоловіка вкрали телефон

28 Лютого 2021 20:11
На автостанції у Ковелі п’яний рецидивіст під приводом зателефонувати отримав від чоловіка телефон, але назад його не повернув. За крадіжку злочинець отримав покарання у виді двох років позбавлення волі.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

25 серпня минулого року на автовокзалі, що на бульварі Лесі Українки, раніше судимий злочинець, перебуваючи у нетверезому стані, попросив у чоловіка телефон, мовляв, хоче зателефонувати цивільній дружині. Проте телефон Хіаоmi Redmi вартістю 1483 гривні власнику він повернув.

У суді чоловік визнав вину та розповів, що, отримавши телефон від потерпілого, відійшов у бік, а потім пішов геть. Телефон він відніс у ломбард «Скарбниця», де його й затримала поліція. Ґаджет вилучили і повернули власнику.

У суді злочинець розкаювався у вчиненому та просив суворо його не карати.

Врахувавши всі обставини, злочинцю призначили покарання у виді 1,5 року позбавлення волі, приєднавши пів року невідбутого покарання.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Березня 2021 16:51
"Проте телефон Хіаоmi Redmi вартістю 1483 гривні власнику він повернув",не зрозуміло,повернув,чи вкрав???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus