USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Порятунок Світязя та план управління відходами: внесли зміни до регіональної екологічної програми

26 Липня 2019 14:11
Депутати Волиньради ухвалили зміни до програми «Екологія 2016-2020».

Депутати підтримали проєкт змін до Регіональної екологічної програми «Екологія 2016-2020», затвердженої рішенням обласної ради від 10.02.2016.

Зміни полягають, зокрема, у внесенні до програми пункту про виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію гідротехнічної споруди для регулювання рівневого режиму в озері Світязь Шацького району. Замовником заходу виступає Шацька ОТГ, вартість заходу, запланованого на поточний рік – 50 тисяч гривень, з яких по 50% становлять кошти обласного та місцевого бюджетів. Захід спрямований на покращення санітарного стану та екологічних умов довкілля.

Окрім того, на розроблення проєкту Регіонального плану управління відходами до 2030 року на території Волинської області та розроблення звіту для проведення стратегічної екологічної оцінки (СЕО) пропонували запланувати 1,2 мільйона гривень з обласного бюджету. Мета заходу – інформування населення щодо екологічного стану в області.

Нагадаємо, 330 тисяч гривень передбачають в обласному бюджеті на капремонт згаданої гідротехнічної споруди (регулятора-переїзда трубчастого РТК-150 за межами населених пунктів Шацької селищної ради) у Шацькому районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus