USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порізані руки та три види пігулок: чим намагалася отруїтися 15-річна лучанка

2 Березня 2021 14:32
Стало відомо, яких пігулок у Луцьку наковталася 15-річна дівчина, яка намагалася скоїти самогубство.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили власні джерела.

Дівчинка наковталася пігулок, серед яких були медичні препарати «Нурофен», «Ворміл» та «Парацетамол». У якій кількості наразі невідомо.

Для зменшення інтоксикації дитині промили шлунок. Враховуючи задовільний стан, від госпіталізації сім’я і сама постраждала відмовилися.

Окрім інтоксикації медичними препаратами, в юнки виявили різані рани передпліччя.

Інформація про школярів, які отруїлися спазмалітиками, вже не вперше бентежить суспільство: кілька однакових випадків сталося за короткий термін у Київській і Черкаській областях, а також у столиці. За однією з версій поліції, напитися пігулок підлітків підштовхнув челендж у TikTok «Випий 40 таблеток і подивись, що буде». Проте журналісти одного зі всеукраїнських видань спробували знайти такий флешмоб у соціальних мережах, однак жодних подібних відео станом на сьогодні там немає.

16 лютого Україну сколихнула жахлива трагедія: у вбиральні боярського ліцею «Гармонія» дві подруги випили по 40 таблеток «Дротаверину». Вони купили ці ліки в аптеці поряд з навчальним закладом. Коли вживали останню пігулку, написали про це своїм однокласницям. Ті відразу прибігли, але знайшли їх вже непритомними. 13-річна школярка померла на місці. Її 12-річну подругу врятували.

17 лютого в Умані дві учениці 8 класу в школі випили по 10 таблеток препарату «Дротаверин». Їх відвезли в лікарню. Зараз життю дівчат нічого не загрожує.

18 лютого стало відомо, що до клініки «Охматдит» вранці привезли підлітка з передозуванням. 15-річний мешканець Києва теж випив таблетки. Які саме, поки невідомо. Хлопець живий, його стан стабільний.

А 23 лютого в Рівному врятували хлопця, якого через соцмережі хотіли довести до самогубства.

Двох школярок із порізами зап’ясть госпіталізували медики 25 лютого у Миргородському районі Полтавської області. Слідчі намагаються встановити, що спонукало учень 8 класу так вчинити.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
АС Показати IP 2 Березня 2021 14:48
І хто винуватий? Соцмережі,Чи «Свобода»?
Справедливість до АС Показати IP 2 Березня 2021 15:40
Будем з'ясовувати!
Анонім до АС Показати IP 2 Березня 2021 15:45
Чи батьки-ід**ти?
Олд Показати IP 2 Березня 2021 15:36
Тік ток - зло
Читач Показати IP 2 Березня 2021 16:09
Температуру збила і глисти прогнала. Зато зараз буде красива і здорова :)
Альона Показати IP 20 Січня 2024 22:56
Ужас така красива дівчина і таке зробила а на що ж батьки дивилися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus