USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко не прийняв заяву про відставку Луценка

9 Листопада 2018 18:54
Президент України Петро Порошенко повернув генеральному прокурору Юрію Луценку заяву про відставку.

Про це theБабелю повідомили в Адміністрації президента.

«Президент повернув заяву Гепрокурору з огляду на те, що Юрій Луценко отримав вотум довіри у парламенті (всього 38 голосів під час рейтингового голосування) і перед ним стоять важливі завдання», — зазначили в адміністрації.

Нагадаємо, заяву про звільнення з посади генпрокурора за власним бажанням Луценко подав Порошенку 7 листопада. Таке рішення він прийняв в зв'язку із критикою правоохоронців щодо справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Таня Строцюк Показати IP 9 Листопада 2018 19:09
Цирканув по п'яні юга
Анатоль_ Показати IP 9 Листопада 2018 19:16
Та то вони разом й придумали ту кумедiю
Реаліст Показати IP 9 Листопада 2018 19:16
Всі про це здогадувалися, що так той цирк закінчиться.
Анонім Показати IP 9 Листопада 2018 19:21
Ну дуже незамінний працівник.
ще не зовсім свідоми Показати IP 9 Листопада 2018 20:08
Наближається 30.11.2018 (5 років з часу розігнання студентів на майдані). Хто покараний з числа "злочинної влади Януковича", яка,зі слів майданівців, вкрала в українців мільярди? Так, нинішня влада засудила винуватих у розкраданні цієї величезної суми коштів ( це три сержанти та два офіцери з беркута). Народ прекрасно розуміє цю профанацію і вимагає відповідь за злочинну бездіяльність чинної влади у розслідуванні вказаного злочину. Луценко не хоче брати на себе роль цапа-відбувайла та хоче цю почесну роль вручити чинному харанту.
Навуходоносор Показати IP 10 Листопада 2018 19:07
Театральная возня по отвлечению внимания в канун выборов от глобальных планов нашей политической камарильи. Мы увидим еще не такие политические мизансцены этих клоунов по одурачиванию избирателей. Народ должен уяснить, что бюллетень каждого избирателя с формулировкой "нет" - выстрел в голову олигархической камарильи, потерявшей человеческий облик, совесть и нравственность. Они не нажрутся никогда, такова их природа!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus